Trostruki wellness doživljaj u srcu Stubičkih Toplica! Cjelodnevno kupanje + gratis saune + 60 minuta PAR EXCELLENCE masaže u kupalištu Hotela Matija Gubec!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja! Priuštite si bilo koji dan u tjednu samo za sebe i svoje opuštanje uz paket trostrukog wellness doživljaja... Kupon vrijedi za 1 osobu i može se iskoristiti do 28.02.2023.; ne vrijedi za 10.-12.02.

Masaža PAR EXCELLENCE je tretman koji objedinjuje čak četiri vrste masažnih tehnika. Izvodi se ugrijanim, aromatiziranim hladno prešanim uljem badema. Počinje blagom medicinskom masažom koja postepeno prelazi u čvršću sportsku masažu. Zatim slijedi terapija refleksnih zona na šakama i stopalima gdje se, ciljanim pritiscima koristeći drvene štapiće, oslobađaju blokade i osjećaj napetosti u tijelu. Za kraj dolazi akupresura, masažna tehnika kojom se ručno stimuliraju određene energetske točke tijela.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – Vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja! Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom SVIJET MASAŽE. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.