Kompletan tretman koji će koži vašeg lica vratiti mladost i sjaj - Studio T&D u Osijeku: DERMAPEN + kemijski piling + antiaging FUSION ampula + maska za regeneraciju kože lica...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10.03.2023.

Tretman uključuje: dermapen + kemijski piling + antiaging FUSION ampula + maska za regeneraciju kože lica!

Dermapen je jedan od najučinkovitijih tretmana za njegu i regeneraciju kože. Radi na principu mikroiglica pomoću kojih se na površini kože naprave sitna mikrooštećenja čime se stimulira prirodna proizvodnja kolagena. Ovim tretmanom se popravljaju površinske nesavršenosti kože, fine linije, bore, površinski ožiljci, koža postaje zaglađena.

Kemijski piling je procedura kontroliranog odstranjivanja površinskog sloja kože čime se aktivira i ubrzava rekonstrukcija dermisa i tkiva epidermisa. Prilikom procesa se podmlađuje koža, uklanjaju se nečistoće sa kože, poboljšavaju se funkcije kože, umiruju upalni procesi, koža se manje masti i podstiču se dublje strukture kože na regeneraciju, podstiče se stvaranje kolagena i smanjuje broj bora i pigmentnih nepravilnosti. Zbog toga je i efekt pomlađivanja lica znatan, vidljiv i trajan, a licu daje mladalački i bitno svježiji izgled.