PodržimoNaše

3 dana i 2 noćenja u tjednom ili vikend aranžmanu za dvije osobe, tijekom mjeseca listopada ili studenog, u simpatičnoj "Villi Dalia" u Opatiji već od 359 kuna!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ugrijte se u hladnim jesenjskim danima u sunčanoj Opatiji, ispijajući kavu uz more! Izaberite između 4 opcije smještaja za dvije osobe već od 359 kuna.

Privatni smještaj Villa Dalia*** u Opatiji nudi Vam tokom cijele godine dvokrevetne sobe sa kupaonicom, balkonom i pogledom na more.

Svaka soba ima vlastitu kupaonicu, balkon, tv, grijanje.

Nalazimo se na glavnoj opatijskoj prometnici "Nova cesta" koja povezuje Matulji i Lovran, samo 500 m od centra Opatije i 300 m od mora.


Ponuda uključuje: 3 dana i 2 noćenja za dvije osobe u "Villi Dalia" u Opatiji.

Opcija 1: Listopad - tjedna ponuda, 2 noćenja za 2 osobe.                                         

Opcija 2: Listopad - vikend ponuda, 2 noćenja za dvije osobe

Opcija 3: Studeni - tjedna ponuda, 2 noćenja za dvije opcije

Opcija 4: Studeni - vikend ponuda, 2 noćenja za dvije osobe


Opatijska rivijera!

Opatijska rivijera zbog svoje različitosti podneblja, od klime i vegetacij, spoja primorja, otoka i gorja, arhitekture i kulture, pa do blizine sa svim evropskim regijama, već 160 godina, a tijekom tri stoljeća, razvija turizam, nudi razne mogućnosti odmora, sporta i rekreacije, zdravstvene rehabilitacije ako i raznih izleta u bližu i dalju okolicu.

Opatija je poznata kao mjesto za odmor, rekreaciju i rehabilitaciju.

Prije rezervacije potrebno nas je kontaktirati radi raspoloživosti smještaja na e-mail:villa-dalia@post.t-com.hr ili mob:091/8908453