Tjedni ili vikend odmor u dvoje ili s obitelji u Rakovici - 2 dana/1 noćenje s doručkom za 2 ili 3 osobe ili 2 odrasle osobe i 2 djece u Villi Park Plitvice!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Očuvani mlinovi i slikoviti mali slapovi koji će Vas oduševiti! Istražite Rastoke i uživajte u netaknutoj prirodi! Kupon vrijedi od 15.01. do 31.03.2023.

VILLA PARK PLITVICE

Okružena netaknutom prirodom i renovirana u tradicionalno modernom ambijentu od kojeg ćete utonuti u udobni i lagodni odmor. 

Pogled s balkona se proteže na zeleni prostor netaknute prirode. Objekt Villa Park Plitvice smješten je 8 km od Plitvičkih jezera i pećina Barać. Dizajnerski uređen u pastelnim tonovima uz pomno paženje na interijer i eksterijer. Također je na odličnoj lokaciji, do trgovine prehrambenih proizvoda i kafića ima 200 metara. Autobusno stajalište udaljeno je 300 metara.

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu!

Dvokrevetna soba

Veličine 16 m² te pruža pogled na vrt pogled ili na unutarnje dvorište. Ova soba uređena je pastelnim tonovima te sadrži TV ravnog ekrana i hladnjak. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.

Trokrevetna soba

Veličine 25 m² s pogledom na vrt pogled. Ova soba uređena je pastelnim tonovima te sadrži TV ravnog ekrana i hladnjak. Također obuhvaća vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Jedinica uključuje namještenu terasu.

Apartman

Veličine 25 m² s balkonom i pogledom na vrt. Ovaj apartman uređen je u pastelnim tonovima. Jedinica uključuje vlastiti ulaz, kupaonicu s kadom ili tušem te kuhinju opremljenu pećnicom, štednjakom i hladnjakom.

Rakovica nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera, a krasi ga netaknuta ljepota prirode, šarmantni krajolici, povijesne Baračeve špilje i vidikovac "Zvjernjak". Rakovica je najizrazitije povezana s "Rakovičkom bunom" iz 1871. godine i kao znak poštovanja prema vođi pobune Eugenu Kvaterniku. 

Samo 15 km vožnje od Rakovice je Rastoke, povijesno središte hrvatske općine Slunj. Ovaj stari dio poznat je po dobro očuvanim mlinovima i slikovitim malim slapovima uz rijeku Slunjčicu. Zbog svojih izuzetnih prirodnih ljepota i povijesne tradicije, selo Rastoke uvršteno je 1962. godine pod zaštitu Državne uprave za kulturno-povijesnu baštinu.