NOVO - užitak odmora na čarobnoj Korčuli uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u boutique smještaju Moro Inn + piće dobrodošlice!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Moro Inn - ne tako običan smještaj u gradu Korčuli... Kupon vrijedi od 07.01. do 28.04.2023.; ne vrijedi za 07.-10.04.2023.

Moro Inn je potpuno novi boutique smještaj u Korčuli. Hotel je smješten 20 minuta pješke od centra Korčule i samo 300 metara od plaže. U Moro Innu nudimo moderan smještaj, odličnu hranu te sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor.

Naš koncept i usluge, kroz suvremenu estetiku, gastronomiju, aktivnosti na otvorenom, opuštanje na plaži, koktel kulturu, glazbu i stil života, povezuju jedinstvenu zajednicu gostiju i lokalnog stanovništva. 

Otkrijte mjesto koje savršeno odgovara profinjenom i živopisnom doživljaju Korčule. Napunite baterije u modernim, elegantnim i udobnim sobama. Sobe sadrže radni stol, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu, posteljinu i ručnike. U objektu su sobe opremljene klima-uređajima, a pojedine jedinice imaju i balkon. Kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola dostupan je svakog jutra.

Jednom kada mladi parovi, vikend putnici, digitalni nomadi i istinski avanturisti svrate u Moro inn, sigurno će se vratiti po još, #back4moro.

Osvježite se nakon dana provedenog po otoku ili našem vlastitom komadiću raja, Moro Beachu na Stupama.