NOVO - Beauty salon PATRIZIA u Zagrebu - edukacija za DEPILACIJU cijelih nogu, bikini zone i nadusnice voskom i šećernom pastom u trajanju 2 dana po 2 x 4 h!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Edukacija se obavlja prema dogovoru sa salonom. Kupon se može iskoristiti do 10.03.2023.

PATRIZIA beauty salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Depilacija šećernom pastom prirodno je rješenje za uklanjanje dlačica zajedno s korijenom. Od svih navedenih metoda ima najpreciznije i najdugotrajnije rezultate. Zbog prirodnih sastojaka paste (šećer, limun i voda) nakon ove metode depilacije nema reakcija na koži, a može se primjenjivati na svim dijelovima tijela bez obzira na tip kože i dlačica.

Postupak podrazumijeva nanošenje guste šećerne paste na željeno područje u smjeru suprotnom od rasta dlačica koja se zatim uklanja u smjeru rasta dlačice što rješava problem urastanja. Šećerna pasta lijepi se samo za dlaku, a ne i za žive stanice kože, što umanjuje bol, a osim što služi kao sredstvo za depilaciju, šećerna pasta radi i blagi piling odnosno uklanja mrtve stanice i nečistoće s kože pa površina ostaje glatka i meka.

Možemo reći da je depilacija voskom još uvijek najpopularnija metoda uklanjanja dlačica iako joj šećerna pasta (s dobrim razlogom) već puše za vratom. Vosak se pravilno stavlja u smjeru rasta dlačica, a povlači se suprotnom smjeru. Dlačice se izvlače sa korijenom, a ponovno izrastaju nakon 3 do 4 tjedna. Idealna dužina dlačica za depilaciju voskom je minimalno 4-5 mm. Ako su dlačice prekratke vosak ih neće moći obuhvatiti i iščupati što s problemom urastanja čini dva najveća nedostatka ove tehnike.