NOVO - Nacionalni Park Triglav - Hotel Jelka 3* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja na bazi buffet polupansiona za 2 osobe i uživanje u iznimnim ljepotama slovenskoga gorja...

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Hotel Jelka 3* idealno je mjesto za odmor za obitelj, ljubitelje skijanja i cross-country skijanja, sanjkanja, bicikliranja i hodanja. Smješten je u samom srcu visoravni Pokljuka, netaknute prirode i inspiracije za razne ljetne i zimske aktivnosti.

Sobe su prostrane i jednostavne. Imaju dosta drva iz okolnih šuma i stoga su vrlo ugodne za boravak. 

U suterenu hotela nalaze se finska i infracrvena sauna s kutkom za opuštanje, a moguće su i masaže uz prethodni dogovor (i nadoplatu).

Uz naš otvoreni kamin možemo ugostiti male grupe do 12 osoba ili pripremiti intimnu romantičnu večeru za dvoje. U našem restoranu i pizzeriji pripremamo vrhunska domaća jela i ukusne pizze po Vašoj želji.

Pokljuka je oduvijek bila poznata po vrsnim sportašima, idiličnoj prirodi i idealnim zimskim uvjetima. Sve to moći ćete doživjeti u hotelu Jelka, gdje ćemo vam omogućiti razne sportske aktivnosti.

Nacionalni park Triglav je jedini slovenski nacionalni park. Park je dobio ime po Triglavu, najvišoj planini u srcu parka, koja je ujedno i najviši vrh Slovenije (2864 m). Prostire se uz talijansku granicu i blizu austrijske granice na sjeverozapadu Slovenije, odnosno u jugoistočnom dijelu Alpa. 

Park se prostire na 840 četvornih kilometara, odnosno 4% teritorija Slovenije i jedan je od najstarijih europskih parkova - prva zaštita datira iz 1924. godine kada je osnovan Alpine Conservation Park.