AKCIJA - A KATEGORIJA u ZAGREBU! Osposobljavanje vozača za A kategoriju koji posjeduju B kategoriju u AUTOŠKOLI GOLD u Zagrebu za samo 252 ! POKLON: voucher 15 € za restoran Bots&Pots!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi samo za vozače koji već posjeduju dozvolu B kategorije, a uključuje 15 sati obuke! Kupon se može iskoristiti do 31.05.2023. - zadnji datum za potpisivanje Ugovora sa autoškolom temeljem KUPONA.

Pod A kategoriju ulaze motocikli sa ili bez bočne prikolice iznad 35 kW i motorna vozila na tri kotača čija je snaga veća od 15kw.

U program osposobljavanja za A kategoriju možete upisati sa navršenih 23 i pol godine, a ispitu iz vožnje pristupiti sa 24 godine. Važno je napomenuti da ukoliko posjedujete A2 kategoriju 2 godine, stječete pravo na polaganja A kategorije sa 20 godina starosti. 

Svaki kupac dobiva i POKLON VOUCHER u iznosu od 15 € za jela u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50 (voucher vrijedi do 28.02.2023.)! Više o restoranu na LINKU!

AUTOŠKOLA GOLD na adresi Ilica 42 je novo ime među autoškolama, ali iskustvo djelatnika u osposobljavanju kandidata za vozače duže je od 20 godina. Maksimalno se prilagođavamo polaznicima pri definiranju termina predavanja iz prometnih propisa, kao i pri dogovoru termina vožnje.

Obuka se sastoji od 15 sati vožnje na adekvatnom motociklu.
Po dolasku na upis u autoškolu obavezno ponijeti liječničko uvjerenje, osobnu iskaznicu i važeću hrvatsku vozačku dozvolu B kategorije nakon čega slijedi dogovor za početak obuke!

Cilj nam je individualnim pristupom doprinijeti kvaliteti Vašeg osposobljavanja te Vam ovom novom vještinom omogućiti drugačiji doživljaj prometa, u kojemu ste upravo Vi aktivan, samostalan i odgovoran sudionik. Vozači autoškole Gold sposobni su ispravno reagirati i u najzahtjevnijim prometnim situacijama.

Pružamo personaliziranu poduku i neumorno radimo kako bismo svakom polazniku pomogli da kao vozač dostigne svoj puni potencijal. Naš cilj je da se, osim što da se prisjetite, naučite i vježbate uz nas, da se dobro zabavite i da Vam naša autoškola ostane u lijepom sjećanju!