Čaroban zimski odmor kod Plitvica - Hotel Lyra Plitvice 4* poziva Vas na 3 dana/2 noćenja s doručkom za 2 osobe u dvokrevetnoj superior sobi s terasom i teleskopom za promatranje zvijezda...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Jedno dijete do 12 godina GRATIS s roditeljima u sobi! Ono što Lyru čini posebnom je njezina jedinstvena lokacija u području koje tvrdi da ima najmanju količinu svjetlosnog onečišćenja u kontinentalnoj Europi... Kupon vrijedi od 03.01. do 08.01.2023.

Lyra Plitvice je dizajnerski hotel s 4 zvjezdice smješten u opuštajućem zelenom okruženju u neposrednoj blizini Plitvičkih jezera. Dizajniran imajući na umu potrebe putnika 21. stoljeća, savršeno je mjesto za bijeg iz kojeg možete istražiti ovaj fascinantni dio Europe.

Hotel se može pohvaliti nizom mogućnosti za ležeran odmor: od dvorane za fitness do modernog bara i restorana koji poslužuje ukusna domaća jela i, naravno, nezamislivo udobnih soba. Štoviše, ima i besplatan parking.

Umjetničke postavke daju hotelu jedinstven karakter. Pozvali smo slovenskog kipara Marjana Dreva da nam pomogne u stvaranju umjetničkih djela koja odražavaju srce i dušu Lyrine jedinstvene priče.

VOLIMO lokalno – također kada je u pitanju hrana. Stoga se poticanje domaćih poljoprivrednika i proizvođača na sudjelovanje u priči hotela Lyra činilo nečim sasvim prirodnim. I uspjeli smo.

Ono što Lyru čini posebnom je njezina jedinstvena lokacija u području koje tvrdi da ima najmanju količinu svjetlosnog onečišćenja u kontinentalnoj Europi. Iskoristivši to u potpunosti, hotel postavlja teleskope u sve sobe na krovu i u vrtu. Noćno nebo će otkriti ime hotela: Lyra, Harfa je jasno vidljiva na sjevernoj hemisferi iznad hotela. Brojimo zvijezde zajedno!