Zimske radosti na Rogli - rekreacija i uživanje na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Pansionu Smogavc 3*, 2 sata saune, outdoor fitness...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pansion Smogavc nalazi se u slikovitom selu Gorenje pri Zrečah u Pohorju, a nudi domaća lokalna jela, visokokvalitetnu uslugu i ugodno ozračje okruženo gustom šumom i svježim zrakom... Kupon vrijedi do 15.03.2023.

Seosko imanje i pansion Smogavc je obiteljsko poduzeće izgrađeno na dubokoj tradiciji koja je započela 1988. godine.

Više od 30 godina nalazimo se uz rub slikovitog sela Gorenje pri Zrečah kod Zreča, na jugoistočnoj strani Pohorja, na nadmorskoj visini od 760 m. 

Od razvoja naše vizije 1988. godine, naša tvrtka je evoluirala od malog seoskog pansiona u integralnu regionalnu turističku destinaciju. Danas nudimo domaću kuhinju obogaćenu sezonskim okusima i namirnicama proizvedenim na domaćim poljoprivrednim gospodarstvima, kao i smještaj u prostranim sobama i apartmanima moderno uređenim s daškom pohorskog stila.

U ponudi Vas očekuje 1 ulaz u saunu u trajanju 2 sata + neograničena upotreba outdoor fitnessa + najam ping pong stola + korištenje ostave za skijašku opremu + korištenje grijanog držača za skijaške cipele!

 

Samo 700 m ispod Rogle, svom boravku možete dodati i malo wellnessa doživljajima u našoj jedinstvenoj drvenoj kućici. Od wellness aktivnosti do jedinstvene lokalne kuhinje ima mnogo toga za doživjeti u pansionu i farmi Smogavc, dok uživate u nevjerojatnim panoramskim pogledima na dolinu prema gradovima Zreče i Slovenske Konjice.