Boutique Bowling centar Zagreb u samom centru grada poziva Vas na vrhunsku zabavu - KUGLANJE za do 6 osoba uz 2 SATA najma staze!

88 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz 8 novih Brunswick staza, Zagreb je bogatiji za još jedno fantastično mjesto zabave za brojne parove, prijatelje i obitelji! Najam staze od ponedjeljka do četvrtka od 16h do 24 h! Kupon se može iskoristiti do 28.02.2023.

Obavezna nadoplata za cipele 2 eura /osobi!


Bowling centar Zagreb – Najbolja zabava u centru grada!

Najatraktivniji zagrebački boutique bowling centar sa 8 Brunswick staza otvoren je u samom centru Zagreba – Galleria Business Center – na samo par koraka od Trga Bana Jelačića!

Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih. Disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska.

Sa 8 novih Brunswick staza Zagreb je postao bogatiji za još jedno fantastično mjesto zabave za brojne parove, prijatelje i obitelji.


Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekat će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari kuglanja.

Naša kuglana nalazi se u strogom centru Zagreba, na samo 300 metara od Trga Bana Jelačića, na križanju Vlaške i Smičiklasove ulice, unutar jednog od najatraktivnijih poslovnih centara – Galleria Business Centra!

Nisi nikad bio/la na bowlingu? Vrijeme je da baciš svoju prvu kuglu!


Evo o čemu razmišljaju ljudi koji nikad nisu bili na bowlingu?  Što misliš zašto su u pravu, odnosno u krivu?

Za početak, razmisli o ovih pet smiješnih činjenica o bowlingu:

Nisi opterećen vremenskim uvjetima
Oblačiš smiješne cipelice
Uvijek možeš pobijediti, pa i najbolje
Sport na kojem možeš jesti, piti i slušati glazbu
Prije bacanja kugle možeš otplesati koji ples i nitko te neće čudno gledati „jer je to kao za sreću“, a i uspješno rušenje možeš proslaviti plesom
Postoji još nekoliko činjenica koje trebaš pročitati prije nego se upustiš u ovaj zanimljiv sport.

O bowlingu svakako treba znati nekoliko činjenica!


Igrači u bowlingu se zovu bowleri. Možda i ti jednog dana postaneš profi bowler. Probaj srušiti sve čunjeve i saznaj koliko si dobar. Osnovna oprema su čunjevi, kugla i cipele. Ako ne znaš kako ih koristiti upitaj naše ljubazno osoblje da ti pokaže. Potrebno je kuglom oboriti 10 čunjeva koji su postavljani u trokut- najbolje odjednom. Ako vam ne uspije sručiti sve čunjeve iz prve imate pravo na drugi pokušaj. Kuglanje je prije sve ga dobra zabava. Bowling kugle su različitih veličina i težina i prilagodljive su svima. Prije nego srušiš svoj prvi čunj potraži kuglu prilagođenu tebi. Sa zdravstvene strane bowling je dobar za kondiciju, razgibavanje i kreativnost. Nećeš se oznojiti, ali ćeš se dobro razgibati i zabaviti. Uz ovo ti još treba dobra volja i rušenje čunjeva može početi.