KRSTARENJE SJEVERNIM JADRANOM brodom Stončica - provedite 8 dana i 7 noćenja na bazi polupansiona u krstarenju na ruti Rijeka-Susak-Dugi otok-PP Telašćica-Kornati-Mali Iž-Silba-Goli Otok-Rijeka!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[PREDSEZONA] Dijete do 5 godina GRATIS u kabini s roditeljima, a dijete 5-14 godina 50% popusta u kabini s roditeljima! Check in u Rijeci u subotu 12-14 sati, check out u Rijeci u subotu do 09 sati. Kupon vrijedi za odabrani termin: 15.04.-20.05. / 20.05.-24.06.2023.

BROD STONČICA

Drveni motorni brod Stončica dužine 21 m, širine 5,20 m, s gazom 3 m izgrađen je 1950. godine. Najveći dio vremena Stončica je bio državni brod u firmi Plovput i opskrbljivao je svjetionike Jadrana. Na početku je bio jedini brod i radio je na području cijelog Jadrana a kasnije kad su sagradili još 2 broda, pa je Stončica pokrivala sjeverni Jadran. Kada je prodan privatnoj osobi na početku je bio za jednodnevne izlete a zadnjom rekonstrukcijom 2005. godine postao je za višednevna krstarenja kakav je i danas.

Cijena uključuje: 7x noćenja u kabini s krevetom na kat (klima i privatna kupaonica) kategorije Comfort plus + 7x doručak + 7x ručak / večera + piće dobrodošlice + lučke pristojbe + klima u salonu i kabinama + paluba za sunčanje + 2x ručnika + besplatni Wi-Fi!

Vozilom se može doći do broda, osiguran besplatan parking za osobna vozila.

Kapacitet broda je 18 putnika. Sastoji se od devet dvokrevetnih kabina s krevetima na kat, pri čemu je svaka kabina klimatizirana i ima svoj wc s tušem. 4 kabine su na gornjoj palubi i 5 na glavnoj palubi. Uz kabine, na brodu se nalazi salon sa šankom, kuhinja, kormilarnica i dvije sunčane palube, jedna (prednja) je nepokrivena na kojoj su ležaljke za sunčanje i zadnja pokrivena tendom sa stolom i klupama. Na brodu su zaposlena četiri člana posade (kapetan, kuhar, mornar i konobar).

RUTA A2

● subota: Rijeka – Susak

● nedjelja: Susak – Dugi otok

● ponedjeljak: Dugi otok – Park prirode Telašćica

● utorak: Telašćica – Kornati – Mali Iž

● srijeda: Mali Iž – Silba

● četvrtak: Silba – Sv. Grgur/Goli otok

● petak: Sv. Grgur/Goli otok – Rijeka

Za booking charter plaćaju se samo boravišna i takse po osobi, ostale doplate i popusti se ne računaju. Ako je brod u čarteru tura se dogovora s grupom i nema nadoplate unutar 200 Nm. Prvi dan grupa se dogovara s kapetanom gdje žele ići, ne treba se držati naše predložene rute. Spavanje može biti u gradovima ili na sidru u uvalama.

Brod je pogodan za grupe s biciklama, planinare i druge društvene i sportske grupe. 

Obavezno prilikom rezervacije dati prehrambene navike gostiju. Strogo je zabranjeno unositi na brod bilo kakvu vrstu pića.