[11.-12.02.] Travelego - VALENTINOVO u SARAJEVU - 2 dana/1 noćenje s doručkom i večerom uz glazbu uživo u Hotelu Hollywood 4*, bazen i saune te uključen autobusni prijevoz!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci iz Sesveta, Zagreba, Varaždina i Čakovca! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 11.-12.02.2023. - RASPRODANO!

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika (ime i prezime, kontakt mail i broj) i željenim MJESTOM POLASKA (Sesvete/Zagreb/Varaždin/Čakovec)!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN 11.02. Čakovec/Varaždin/Zagreb/Sesvete - Sarajevo

Polazak prema navedenim terminima. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo, odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev- begova džamija, Morića han. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za individualne programe i ručak. 

U cijenu uključeni smještaj u hotelu Hollywood 4* u Sarajevu na bazi 1 noćenja s doručkom u 1/2 ili 1/3 sobama + svečana buffet večera uz živu glazbu + korištenje bazena, saune i fitness centra hotela + boravišna pristojba!

Odlazak u hotel, smještaj te slobodno vrijeme za odmor s mogućnošću korištenja SPA Centra hotela (bazen, hidromasažna kada, saune - finska, infracrvena, infragreen i parna, turski hamam, relax soba, slana soba, terapeutska masaža). Svečana buffet večera u hotelu povodom Valentinova uz živu glazbu (uključeno u cijenu). Noćenje.

2. DAN 12.02. Sarajevo - Sesvete/Zagreb/Varaždin/Čakovec

Doručak u hotelu. Odlazak do Vrela Bosne (doplata na licu mjesta), šetnja i kraća pauza za kavu. Povratak u centar te slobodno vrijeme za ručak. Oko 15.00h polazak prema mjestu polaska. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.