Trodnevni vikend aranžman za Valentinovo u Slavoniji i Baranji, uz organizirani turistički i gastro program od 3 dana i 2 noćenja u hotelu „Villa Valpovo“!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Termin: 10.02.2023. – 12.02.2023. (petak, subota i nedjelja). Proslava Valentinova uz obilazak Valpova, Belišća i Baranje s bogatim gastro i vinskim ponudama.

U dvoje, ili u dobrom društvu ujedinite turistički doživljaj sa ugodnim i svečanim večerama u restoranu našeg hotela, uz raznovrsnu ponudu slavonskih delicija (mesnih i ribljih pripravaka, slastice, hladna i topla jela, široki izbor priloga i svježeg voća) na švedskom stolu.

Večere će biti organizirane na švedskom stolu u hotelskom restoranu uz prethodno nabrojane vrste jela.

HOTEL VILLA VALPOVO smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom povijesnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Na bazi 60 godišnje tradicije u ugostiteljstvu i 20 godišnjoj hotelijerskoj  djelatnosti, po znanju i mogućnostima, spremni smo ponuditi široku lepezu usluga od autoriteta, sve začinjeno čarima slavonskog očuvanog ambijenta i prepoznatljive gastronomske ponude.

U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz RESTORANA hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

SOBE su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Neobavezne doplate na licu mjesta: posjet vinariji i početna degustacija 6,00 eur po osobi; kupanje u Bizovačkim toplicama (udaljene 10 km od hotela) ulaznica 7,00 eur po osobi (mogućnost noćnog kupanja); ručak u restoranu "Orlov put" 16,00 eur po osobi; ulaznica u park prirode Kopački rit i posjet dvorcu Tikveš 2,00 eur po osobi.

PROGRAM

PETAK

Check – in u poslijepodnevnim satima, smještaj gostiju u sobe

Organizirana večera u restoranu hotela

SUBOTA

Doručak  do 09:30h

Nakon doručka posjet vinariji i kušaonici vina obiteljske Vinarije Szabo u Baranji, uz degustaciju i kupovinu vina po izboru gosta. (fakultativna nadoplata)

Nakon vinarije posjet eko gospodarstvu „Orlov put“ gdje će se održati ručak od svih eko sastojaka i proizvoda i obilazak gospodarstva. (fakultativna nadoplata)

Po izboru gosta posjet Parku prirode Kopački rit

Povratak u hotel i svečana večera

Nakon večere odlazak u Bizovačke toplice na noćno kupanje u trajanju od 20:00h do 00:00h. (fakultativna nadpolata)

NEDJELJA

Doručak do 09:30h

Check – out po dogovoru

Odlazak gostiju u obilazak Valpova i Belišća uz turističkog vodiča

Nakon obilaska znamenitosti gradova Valpova i Belišća po izboru još jedno poslijepodnevno  kupanje u Bizovačkim toplicama.

Bizovačke toplice sadrže:

Unutarnji bazeni: Poluolimpijski bazen , neplivački, rekreacijski, whirlpool, dječji, masažni, zračni masažni, dva termalna. Vanjski bazeni su zatvoreni zbog hladnog vremena.