Zimski vikend odmor u Forest Hotelu Videc 3* - Pohorje Village Wellbeing Resort na Mariborskom Pohorju. 3 dana/ 2 noćenja s polupansionom + korištenje bazena + animacija, sve za 2 osobe…

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Forest hotel Videc se nalazi u sklopu Pohorje Village Wellbeing Resorta, koji je udaljen samo 300 m od ski staza najvećeg slovenskog skijališta - Mariborskog Pohorja. Ponuda se može iskoristiti: 14.01. - 30.01., 03.02. - 13.02., 25.02. - 27.02., 10.03. - 19.03.2023.

Zamislite kako se opuštate uz pucketanje vatre iz kamina, uživajući pritom u pogledu na snijegom prekrivene vrhove smreke. Ili kako ljeti sjedite uz otvoren prozor, i čujete samo tišinu dok Vam se pluća pune čistim planinskim zrakom... Toliko toga želite učiniti, a tako ste opušteni da Vam se ustvari ne da baš ništa... 

Forest hotel Videc je dio Pohorje Village Wellbeing Resorta - hotelsko apartmanskog kompleksa koji se sastoji od više stambenih objekata, restorana,  WellNest kuće (bazen, saune, masaže), hotelske škole skijanja, renta i servisa ski opreme, Local shopa (pekara i mini market) i udobnog ambijentalnog Lobby bara (tematski večeri, desserti) u kojoj se održava animacija za djecu i kino večer. U svim objektima Resorta imaju gosti Forest hotela Videc dodatne povoljnosti. Resort je udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. 

FOREST HOTEL VIDEC 3*

Prostranost soba i prekrasan izravan pogled s terasa na zelene šume Pohorja dočarat će vam zimi pravu zimsku bajku, dok će vas ljeti razmaziti raskošnom zelenom bojom koja vas poziva da se potpuno prepustite prirodi. Hotel ima 28 soba. Sve sobe su dvokrevetne s dva ili više pomoćnih ležaja, savršene za obitelji. Hotel ima prostrani restoran s terasom i prikladno spremište za skije s izravnim pristupom iz hotela.

Ponuda uključuje: smještaj u dvokrevetnoj sobi sa dodatnim ležajem + neograničeno korištenje unutarnjeg bazena u WellNest kući Pohorje Village + ANIMACIJU za djecu + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe!

SMJEŠTAJ

Sve sobe su opremljene kupaonicom, FlatScreen TV-om (kabelska) i besplatnim WIFI internetom. Prostrane dvokrevetne sobe s dva ili više pomoćnih ležaja.Neke sobe imaju balkon s pogledom na šumu.

Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na + 386 2 603 55 00. Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@resort.si uz broj kupona po aktivaciji

Forest hotel Videc nalazi se u sklopu naselja Pohorje Village Wellbeing Resorta, gdje se uz vrhunski restoran nalazi i udoban Lobby bar. Gosti hotela uz nadoplatu mogu koristiti usluge Wellness kuće koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi bazen sa energetskom vodom i whirlpool, te posebna prostorija sa dječjom igraonicom. Na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna, ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. 

U resortu je gostima na raspolaganju hotelska škola skijanja – najam učitelja skijanja, rent skijaške opreme, Local shop – pekara i mini market, te ambijentalni Lobby bar, koji nudi tematske večere i pored kojeg se nalazi igraonica u kojoj se održava animacija za djecu i kino večer. 

SPORT I ZABAVA

Pogodna lokacija za skijanje, planinarenje, biciklizam, sauna, fitness centar, SPA i wellness tretmane.

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve- uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellness i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju,  tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.