[11.-12.03.] Travelego - DAN ŽENA u SARAJEVU - 2 dana/1 noćenje s doručkom u Hotelu Hollywood 4* uz bazen i saune i uključen autobusni prijevoz iz čak 4 grada!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polasci iz Čakovca, Varaždina, Zagreba i Sesveta! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 11.-12.03.2023.

ODMAH po kupnji i primitku kupona OBAVEZNA REZERVACIJA na mail crnojaje@travelego.eu ili broj +385 (42) 421 771 (08 - 16h) s podacima putnika (ime i prezime, kontakt mail i broj) i željenim MJESTOM POLASKA (Čakovec/Varaždin/Zagreb/Sesvete)!

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN 11.03. Čakovec/Varaždin/Zagreb/Sesvete - Sarajevo

Polazak prema navedenim terminima. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo, odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev- begova džamija, Morića han. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za individualne programe i ručak. 

U cijenu uključeni smještaj u hotelu Hollywood 4* u Sarajevu na bazi 1 noćenja s doručkom u 1/2 (dvokrevetnim) sobama + korištenje bazena, saune i fitness centra hotela + boravišna pristojba!

Odlazak u hotel, smještaj te slobodno vrijeme za odmor s mogučnošću korištenja SPA Centra hotela (bazen, hidromasažna kada, saune - finska, infracrvena, infragreen i parna, turski hamam, relax soba, slana soba, terapeutska masaža). 

2. DAN 12.03. Sarajevo - Sesvete/Zagreb/Varaždin/Čakovec

Doručak u hotelu. Odlazak do Vrela Bosne (ulaznica uz doplatu na licu mjesta 2 €), šetnja i kraća pauza za kavu. Povratak u centar te slobodno vrijeme za ručak. Oko 15.00h polazak prema mjestu polaska. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.