[TERME PTUJ - MOBILNE KUĆICE] Posebna pogodnost u Termama Ptuj u Sloveniji! Uživajte u vodenom parku, saunama uz 2 noćenja u mobilnim kućicama na bazi polupansiona, za do 4 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam. Uživajte u odličnim wellness uslugama, velikom vodenom parku te brojnim mogućnostima aktivnog odmora. Kupon se može iskoristiti isključivo od 01.02.23. do 06.02.23. i od 07.02.23. do 31.03.23.

Sve ponude uključuju: 2 noćenja uz smještaj u mobilnim kućicama 3*; bogat buffet doručak i večera u restoranu Zila; ulaz u bazene i saune Termalnog parka (2 x dnevno); fitness i aerobik u vodi; ogrtač za kupanje; posteljina; završno čišćenje; besplatan internet; besplatan parking odmah pored kućice.

Kamp kućice su idealno rješenje za goste koji u kampu očekuju potpuno opremljen dom po prihvatljivoj cijeni. Svaka kućica ima kuhinju, spavaću sobu s francuskim ležištem, dječju sobu sa dva kreveta, kupaonicu, TV, terasu te klima uređaj.

Korisnicima kamp kućica omogućena su dva ulaska dnevno u Termalni park, uključujući njegove saune. WiFi internet je besplatno dostupan po cijelom kampu.

Prije kupnje izaberite između 6 ponuda, 2 noćenja za dvije, tri ili četiri osobe uz izbor boravka od nedjelje do petka ili petka do nedjelje. Molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Kamp Terme Ptuj uz termalni park Terma Ptuj samo je kilometar udaljen od središta Ptuja. Kamp se nalazi se uz jednu od najvažnijih poveznica istočne i srednje Europe s Jadranskim morem i Italijom. Posebnost je kampa, koju je brzo osjetio baš svaki gost, rimski duh Terma Ptuj i okolice.

Ptuj je najstariji slovenski grad koji leži između vinorodnim Slovenskih Gorica i Haloza. Grad je najveći procvat doživio u rimsko doba. Danas je Ptuj poznat kao najčuveniji slovenski karnevalski grad. Veći dio središta grada je spomenička baština.

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: +386 2 749 45 00; e-mail za rezervaciju termina: info.shr@sava.si.