Iznenadite voljenu osobu bajkovitim Valentinovom u Hotelu Trakošćan 4* - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i uključenom svečanom večerom uz glazbu, poklon iznenađenja, Wellness & SPA, sve za 2 osobe...

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Trakošćan 4* u samom podnožju jednog od najpoznatijih i najstarijih hrvatskih dvoraca priredit će Vam vikend zaljubljenih kao iz bajke... Kupon vrijedi isključivo za 10.02.-12.02.2023. *Opcija za superior sobu rasprodana!

U subotu 11.02. očekuje Vas i služena svečana večera uz glazbeni program!

U Zagorju, HOTEL TRAKOŠĆAN 4* nalazi se u bajkovitom okruženju u blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca bogate hrvatske baštine koji se nalazi na popisu najljepših dvoraca Europe.

Klasične sobe Hotela Trakošćan su sobe osnovnog tipa. Većina kreveta je tipa twin (dva odvojena kreveta 90x200cm), ima i nekoliko soba s king size krevetom, ali na zahtjev nudimo povezivanje dva kreveta u king size krevet. Veličina sobe je 20m² to 25m², ima privatnu kupaonicu sa sušilom za kosu, TV ravnog ekrana, mini bar i sef.

Obiteljska soba je moderna soba s odvojenim ležajevima za dvije odrasle osobe i kaučom za dvoje djece do 12 godina. Veličina sobe je 25,60 – 37,15 m2, ima privatnu kupaonicu sa sušilom za kosu, TV ravnog ekrana, mini bar i sef.

Najviša kategorija naših soba, superior sobe s balkonom nude jedinstven doživljaj izravnog pogleda na očaravajući dvorac Trakošćan. Veličine su 26-33,40 m2, imaju besplatan Wi-Fi, TV ravnog ekrana, queen size krevet, mini bar, sef, sušilo za kosu i kupaonicu.

Opustite se uz korištenje hotelskog bazena, unutarnje finske saune i vanjske panoramic finske saune... a očekuje Vas i 10% popusta na usluge Spa & Wellness centra Lorem Paradiso...

Da bi Vaš odmor bio potpun, na usluzi Vam stoji stručno osoblje Spa & Wellness centra Lorem Paradiso. Uz korištenje bazena, whirpoola, finske i turske saune možete izabrati uslugu iz bogate ponude masaža i beauty programa za  revitalizaciju duha i tijela.

*Radno vrijeme Wellness Centra: ponedjeljak 15-21h, utorak-nedjelja 9-21h.

U ponudi i bogati animacijski program te korištenje dječje igraonice za najmlađe!

Hotel Trakošćan raspolaže sa 3 tenis terena, 1 višenamjenskim terenom (košarka, rukomet, mali nogomet) i 10 brdskih bicikala. Na stazi oko Trakošćanskog jezera uređena je poučna staza koja pruža uvid u prirodne vrijednosti park-šume Trakošćan i okolnog područja.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. arx Thacorum) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!