Nezaboravna obiteljska pustolovina očekuje vas u hotelu Excelsior 4* u Lovranu! 3 dana uz korištenje bazena, kreativne dječje radionice, sve za 2 osobe + 1 dijete do 14 god., već od 209 €!

132 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Excelsior 4* u Lovranu smješten je uz samu Opatijsku rivijeru i predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor u okruženju prekrasnog parka. Kupon vrijedi od 01.02.23. do 07.04.23. Isključeni termini 04.02.23.; 17.-19.02.23. i 03.03.23.

Ovaj hotel s 4 zvjezdice nudi prostrane sobe i sadržaje za odmor ispunjen opuštanjem i zabavom. Uživajte u spa centru opremljenom sobama za masažu. Provedite dan na bazenu.

Sve ponude uključuju: piće iz šankomata tijekom obroka, korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljki uz bazen + korištenje fitnessa, wellness & spa zone sa sauna centrom (dvije finske saune, turska kupelj) i relax zona + sweet Liri treat (choco tacos & hot choco/coffe) + Liri poklon iznenađenja po djetetu + Liri Kids Club za djecu od 4 do 12 godina + game room (pikado, stolni tenis, zračni hokej).

Blizina obalnog šetališta Lungomare i organizirani programi animacije garancija su da ćete uvijek naći nešto po svom ukusu u Hotelu Excelsior na Opatijskoj rivijeri.

OBITELJSKA SOBA

Prostrane lijepo uređene povezane sobe s balkonom. Ugodno uređena soba. Miran i opuštajući ambijent. Opremljenost sobe uključuje: TV kabelska, Wi Fi i Internet priključak, sušilo za kosu, mini-bar, Pillow menu (na upit): moguć odabir jastuka..

Prije kupnje izaberite između dvokrevetne superior ili obiteljske sobe i punog ili polupansiona.

Hotel nudi razne sadržaje i usluge namijenjene obiteljima: unutarnji bazen s grijanom morskom vodom, zabava i animacija za odrasle i djecu.  Bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Nezaboravna obiteljska pustolovina očekuje vas u hotelu Excelsior u Lovranu uz našu veselu maskotu Liri i kreativne radionice za djecu od 4 do 12 godina u Liri Kids Clubu. Detaljan program pogledajte ovdje.

PROGRAM PO DANIMA: 

Marvelovi junaci ponedjeljkom

Izrada Marvel maski, Hulk vs. Captain America, Superhero štafeta, Marvel – filmska večer, Mini Disco s Lirijem

Druženje s Lirijem utorkom

Liri umjetnička radionica, Liri i izviđači u akciji, Životinjski svijet, Mini Disco s Lirijem

Glazbeni dan srijedom

Izrada glazbenih udaraljki, Potraga za talentima, Filmska večer: mjuzikli, Glazbeni kipovi, Mini Disco s Lirijem

Četvrtkom oko svijeta

Izrada mape svijeta, Viteške igre, Zimske čarolije, Filmska večer: Kralj lavova, Mini Disco s Lirijem

Sportski dan petkom

Fitness za djecu, Poligon za igre, Društvene igre, Natjecanje: Playstation 5, Mini Disco s Lirijem

Alisa u zemlji čudesa subotom

Likovna radionica, Svijet bijelog zeca, Radionica izrade kostima za zemlju čudesa, Filmska večer: Alisa u zemlji čudesa, Predstava: Marko, klaun-žongler

Plavi svijet nedjeljom

Morske školjke i šuškalice, Eko šetnja, Kreativna radionica morskog svijeta, Filmska večer. Mala sirena, Mini Disco s Lirijem, Tinejdžersko carstvo

Game Room

Uđite u carstvo zabave! Igrajte se, smijte se i uživajte u društvu u prostoru namijenjenom samo vašoj zabavi. Okušajte se u pikadu ili stolnom tenisu i odmjerite snage u zračnom hokeju!

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444. Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.

Događanja na Opatijskoj rivijeri 

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Karneval, Balinjeradu...  Zaljubite se u Opatiju, destinaciju za sva godišnja doba te ispunjen i sadržajan odmor.