Ove godine provedite DAN ŽENA na jugu Istre! Uz 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s doručkom za 2 osobe u Sobama Casa Rustica u Vodnjanu uživajte u trenucima za pamćenje...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 3 godine GRATIS! Svi gosti sudjeluju u nagradnoj igri - glavna nagrada vikend boravak za 2 osobe! Kupon vrijedi isključivo za termine 03.03. - 06.03.2023. ili 10.03. - 13.03.2023.

Objekt Casa Rustica izgrađen je u blizini već postojeće Kuće Božac, a objedinjuje seoski turizam - izletište za prihvat grupa do 30 osoba te tri sobe za odmor s kupaonicama. U objektu se mogu organizirati razni eventi i proslave (krizme, pričesti, vjenčanja, krštenja, rođendani i dr.), grupni izleti i ostala događanja.

Sačuvana je istarska tradicijska arhitektura s dodatkom dijelova u modernijem stilu, te se tako dobilo rustikalno zdanje koje odiše tradicijom i udovoljava suvremenim zahtjevima današnjeg gosta.

Na prvom katu, nalaze se tri odvojene spavaće sobe: soba LAVANDA - dvokrevetna soba s bračnim krevetom, balkonom i kupaonom; soba RUŽMARIN - trokrevetna soba s jednim bračnim krevetom, krevetom za jednu osobu i kupaonom; soba MENDULA - dvokrevetna soba s bračnim krevetom i kupaonom s hidromasažnom kadom. Sve sobe opremljene su sa SAT-TV, WI-FI, telefonom, sušilom za kosu, sefom.

Priuštite si zanimljive izlete po promo cijenama:

1. Vodnjanska priča Istrian de Dignan: posjetite didaktičku farmu, aroma vrt, slikajte se sa životinjama, nahranite istarske vole, magarce, konje, ručajte u Izletišti Casa Rustica, u vođenoj turi po Vodnjanu posjetite Eco muzej, upoznajte se sa Vodnjanskom pričom, sa najužom ulicom, saznajte zašto se starosjedioci Vodnjana zovu bumbari)

2. Vođena degustacija vinarije Medea u Vodnjanu, kušajte pjenušavu malvaziju,zatim majlvaziju Montiron i merlot Punta grego, te vrhunsko extradjevičansko ulje Punta cissana, , suhe nareske i domaći kruh. (16-18). Posjet najmodernijoj uljaru u Hrvatskoj, gdje ćete uživo doživjeti preradu maslinovog ulja uz stručnjake maslinarstva…poslušajte priču zašto imamo najbolja ulja na svijetu

3. Aromatični dan u svijetu biljaka

Naučite nešto o dobrobiti mediteranskoga ljekovitog i aromatičnog bilja,upoznajte dobrobit prirodne kozmetike branda FITOAROMA ,te njegovu uporabu u wellnessu, kozmetici i zdravlju. NAUČITE NEŠTO NOVO! Poslušajte priču o brdu Sv. Franje, gdje je smješten Svijet biljaka

Lavanda nije samo za ormare, Lovor je najjači dezinficijens od mediteranskih biljaka, Komorač je afrodizijak za žene, Smilje – besmrtna biljka za regeneriranje kože, Ružmarin je biljka energije, Smrikva i komorač za detoksikaciju...

4. Vođeno pješaćenje stazom srednjovjekovni putevi

Tematsko pješaćenje poučnom stazom, sa mnogobrojnim arheološkim nalazištima, zdrav ručak

Smatra se da je prije nekoliko stoljeća jedan rimski vojnik imenom Gurianum primio ovo mjesto kao dar. Kasnije je Guran dobio ime po njemu. U današnje se vrijeme na brdu južno od malog sela nalaze ruševine drevnog Gurianuma. 1900-tih godina jedan predak je kupio zgradu u Guranu, ne znajući kakav će to utjecaj imati na četvrtu generaciju obitelji zajedno s djecom i unucima. Godine 2004. obitelj je počela restaurirati zgradu vodeći računa o očuvanju njenih domaćih obilježja (kamen i drvo) i originalne ljepote istarskog krajolika u kojoj se kuća nalazi.

Vodnjan/Dignano je gradić na jugozapadu Istre koji je u prošlosti bio značajno urbano središte. Njegova povijest počela je sa starim Rimljanima koji su se naselili na području grada. Gradska jezgra Vodnjana sačuvala je svoj srednjovjekovni izgled s vežama i uskim uličicama koje nepravilno vijugaju među kućama, s kaldrmama i pročeljima od obrađenog kamena, starim ulicama s još uvijek upečatljivo prepoznatljivim gotičko-venecijanskim, renesansnim i baroknim stilom te brojnim crkvama.