Proljeće u Novalji na otoku Pagu u APARTHOTELU RESORT TRCOL 4* - 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja za 2 do 4 osobe u apartmanima , za već od 165 €! GRATIS smještaj za dijete do 6 god!

Super cijena 165,00 €
1.243,19 kn
Uštedi još 9,00 €
67,81 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 9,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon za ponudu vrijedi 25.04 - 26.05.2023. Prije kupnje izaberite opciju smještaja. Kućni ljubimci NISU DOZVOLJENI!

APARTHOTELA RESORT TRCOL 4* podjeljen je na tri segmenta, paviljon A, paviljon B i paviljon C. Možemo vam ponuditi 20 kompletno opremljenih apartmana sa pogledom na more za vaš idealan odmor. 

Svi apartmani su kompletno klimatizirani i opremljeni sa perilicama posuđa, caffe aparatima i TV/satelit sistemima. 

Osim toga u sklopu objekta imate na korištenje vanjski roštilj, biljar ili stolni tenis za razonodu. Preferiramo obitelji i mlade koji poštuju kućni red.

Novalja je turističko središte otoka Paga. Razvila se u blagom zaljevu sjeverozapadnog dijela otoka. Posebnu atraktivnost daju joj njezine prekrasne pješčane i šljunčane plaže kojima je okružena. Navečer, Novalja vas poziva na jednu od mnogih terasa, caffe barova ili restorana. Tamo vaša zabava može započeti, a nastavite je u jednom od obližnjih disco ili night klubova.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail jan.kastigar@cmt.si ili na mobitel 00386 31 568 962, uz KOD kupona po primitku kupona.