Romantično Valentinovo u Opatiji uz koncert Marka Tolje! 3 dana i 2 noćenja s polupansionom u HOTELU AMBASADOR 5* uz bogati WELLNESS & SPA, romantičnu dobrodošlicu, sve za 2 osobe!

44 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite nezaboravno Valentinovo u romantičnoj Opatiji uz koncert Marka Tolje u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 4*!

U ponudu je uključen koncert MARKA TOLJE 18.02.23. u 20:30 h u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 4 *!

KRISTALNA DVORANA HOTELA KVARNER

Kristalna dvorana Hotela Kvarner najznamenitija je i najelegantnija sala te vrste u Opatiji te ima prekrasan pogled na more.

Napišite svoju ljubavnu priču uz romantični koncert Marka Tolje u ovoj prelijepoj dvorani ispod kristalnih lustera.

HOTEL AMBASADOR 5* nudi tradicionalnu eleganciju i izvrsnost usluge za doista nezaboravno iskustvo. 

Opatijski hotel s pet zvjezdica razmazit će vas vrhunskim sadržajima... Zadivljujući dizajn, sveobuhvatne aktivnosti i domaća kuhinja pozivaju znatiželjne putnike da dožive Hotel Ambasador kao nikada prije. 

Među njegovim značajkama su prostrane i luksuzno opremljene 243 sobe i apartmana, najsuvremenije prostorije za sastanke, restorani svjetske klase i lounge bar, autentično spa iskustvo.

Hotel Ambasador bit će ulaz u autentičnu avanturu, gdje gosti mogu doživjeti lokalne tradicije pomiješane s europskim luksuzom svjetske klase koji će zajamčeno stvoriti nezaboravne uspomene.

Hotel ima središnju lokaciju u blizini centra Opatije, ali ipak zadržava svoju privatnost. Nalazi se iznad privatne plaže i Lungomarea, 12 kilometara dugog šetališta na obali Jadranskog mora. 

Dvokrevetna SUPERIOR SOBA s pogledom na park/ulica površine 23,5 – 25,5 m2 pruža opuštajući pogled na zelene površine i njegovane parkove i vrtove. Soba je klimatizirana i opremljena s twin krevetima. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem. Miran, intiman ambijent sobe dodatno je poboljšan privatnim balkonom.

Hotel Ambasador nudi iskustvo objedovanja koje nije ništa drugo nego veličanstveno. Uživajte u vrhunskoj kuhinji i odličnoj usluzi u idealnom okruženju uz more u Kvarnerskom zaljevu – Opatija je savršeno mjesto za nevjerojatno gastronomsko iskustvo.

Besplatno se rekreirajte u fitness centru, opuštajte u spa & relax zoni i uživajte u grijanoj morskoj vodi unutarnjeg bazena...

U hotelu se nalazi WELLNESS I SPA, najsuvremeniji objekt koji se prostire na 1300 četvornih metara. S posebnim tretmanima i programima tematiziranim u elementu vode, spa je osmišljen kako bi revitalizirao vaše tijelo i um.

Sinergijom duhovnih i fizičkih elemenata – jedinstvenim ambijentom, individualnim pristupom i specifičnim programima – pomažemo vam otkriti noviji, dublji osjećaj blagostanja i zdravlja vašeg tijela. 

Slijedeći ideju da je za postizanje osjećaja smirenosti i opuštenosti potreban sklad energija, kreirali smo jedinstvene ambijente temeljene na principima Feng Shuija i uređenja prostora u kojima ćete se osjećati drugačije i opušteno.

SPA relax zona nudi umirujuće kristalne i parne kupke, masažne tuševe i ledenu fontanu. Iskoristite prednosti unutarnjeg grijanog bazena s morskom vodom i whirlpoola. Spa doista dovodi element vode na drugu razinu.