Romantično Valentinovo u Opatiji uz koncert Marka Tolje! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Istra*** uz korištenje unutarnjeg bazena, romantičnu dobrodošlicu, sve za 2 osobe!

23 prodanaMožete kupovati i dalje do max. 31 kupona!
Super cijena 239,00 €
1.800,75 kn
Kupi

Doživite nezaboravno Valentinovo u romantičnoj Opatiji uz koncert Marka Tolje u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 4*!

U ponudu je uključen koncert MARKA TOLJE 18.02.23. u 20:30 h u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 4 *!

KRISTALNA DVORANA HOTELA KVARNER

Kristalna dvorana Hotela Kvarner najznamenitija je i najelegantnija sala te vrste u Opatiji te ima prekrasan pogled na more.

Napišite svoju ljubavnu priču uz romantični koncert Marka Tolje u ovoj prelijepoj dvorani ispod kristalnih lustera.

Hotel Istra*** u Opatiji nudi smještaj na samom moru, a kratka šetnja opatijskom glavnom ulicom dovest će vas do centra grada. Poznato opatijsko obalno šetalište Lungomare dužine 12 kilometara također vodi do centra uz samu obalu i nudi prekrasne poglede na more. Zahvaljujući svom položaju, hotel je idealan za goste koji žele biti blizu središta zbivanja, ali istovremeno vole mir i privatnost.

Najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj (2022.)

Hotel Istra*** nagrađen je od strane Hrvatske gospodarske komore eminentnim Turističkim cvijetom kao najbolji hotel s tri zvjezdice u Hrvatskoj!

Unutarnji bazen s grijanom morskom vodom glavni je adut ovog opatijskog hotela sa 171 sobom. Sve hotelske sobe su klimatizirane uz mogućnost samostalnog namještanja temperature zraka.

Dodatna pogodnosti: piće iz šankomata uz večeru, u dvokrevetnoj superior sobi + korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom i ležaljkama uz bazen + romantična dobrodošlica (boca pjenušca i čokoladne praline) prilikom dolaska u sobu + 18.02.23. u 20:30 h koncert Marka Tolje u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner 4* + besplatan Wi-Fi.

Standard dvokrevetna soba

U ovoj sobi u blizini gradskog središta doživjet ćete osim odmora i jedinstveni gradski ritam Opatije. Soba je površine 13-22 m2. Kupaonica je opremljena kadom ili tušem. Soba je pogodna za smještaj najviše dvije osobe.

Sadržaji i usluge: Klima uređaj, LCD TV (kabelska), telefon s direktnim biranjem broja, automatski sustav buđenja, sušilo za kosu, pisaći stol, Wi-Fi Internet priključak, dječji krevet (uz najavu, uz doplatu)

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na info@liburnia.hr ili telefonom na 051 710 444 uz predočenje koda kupona. U slučaju hitnosti savjetujemo nazvati, odgovor na mail primiti ćete u roku od 24 h.