[ZAGREB i ZADAR] Ispravan bojler potreban je u svakom trenutku - TOP ponuda za mali servis plinskog bojlera uz GEK već od 35€!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može koristiti na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije ili Grada Zadra i Zadarske županije! Kupon se može iskoristiti do 31.03.2023.

U cijenu je uključeno: pražnjenje vode iz spremnika i rastavljanje uređaja, mehaničko čišćenje plamenika izmjenjivača, kontrola i regulacija tlaka ekspanzijske posude, sastavljanje uređaja i punjenje vodom, odzračivanje i mjerenje povratniih plinova, odzračivanje radijatora, zamjena potrebnih brtvi na bojleru, puštanje u rad te kontrola učinkovitosti i funkcionalnosti.

Poduzeće Gek osnovano je 2014. godine. Naša glavna djelatnost su servisi svih vrsta plinskih bojlera i klimatizacijskih uređaja u kućanstvu. Osim toga, vršimo ugradnju elektroinstalacija, te montažu centralnog grijanja (podno, zidno, stropno).  Posebnu pozornost pridajemo kvaliteti i stručnosti, stoga stalnim edukacijama nastojimo biti u korak s najnovijim trendovima i vama ponuditi samo najbolju uslugu po prihvatljivim cijenama. 

Servis traje otprilike 40-60 minuta po jedinici. Mogućnost nadoplate za kemijsko čišćenje 20 € prilikom servisa.