LJETOVANJE na Otoku Pagu u Turističko naselje Gajac - 3, 5 ili 7 noćenja za 4 osobe u jednosobnom apartmanu 2 + 2, za već od 149 €! Dijete do napunjenih 5 godina GRATIS u krevetu s roditeljima!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Svi apartmani su klimatizirani, a ručnici u posteljina uključenbi su u cijenu! Jedno dijete do napunjenih 5 godina besplatan smještaj u krevetu sa roditeljima. Kupon za ponudu vrijedi 10.06. - 09.07.2023., ovisno o izabranoj opciji!

U Apartmanima Gajac imati će te osjećaj odmora u vlastitoj kući na moru.

Na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, u blizini Novalje, u istoimenoj uvali smješteno je Turističko naselje GAJAC, udaljeno svega 150 m od mora. 

Na raspolaganju Vam je 32 prizemna apartmana + 10 duplex app
Apartmani Gajac su svi klimatizirani, sadrže spavaću sobu, kuhinju opremljenu priborom, hladnjakom i električnom pločom za kuhanje, dnevni boravak, kupaonu s tuš kabinom i veliku natkrivenu terasu, TV.


 
U središtu naselja nalazi se glavni trg oko kojeg su brojni ugostiteljski, trgovački i drugi uslužni objekti (tržnica, kiosk, pekara, pošta, frizer, i sl.).
Šetnicom uz more dolazi se do jedne od najljepših plaža na otoku na kojoj su smješteni brojni športsko-rekreacijski sadržaji. Tek oko kilometar dalje nalaze se i najpoznatije paške plaže, Zrće - koja uz prekrasnu plažu nudi i nezaboravne noćne provode, te plaže Caska i Straško.


 
Naselje je udaljeno svega 2 kilometra od centra Novalje koja pruža bogatu ponudu restorana, kavana, diskoteka, te bogat kulturni i zabavni ljetni program.
Do središta grada vozi redovita autobusna linija.
 
Ukoliko ste avanturističkog duha, na plažama možete birati između vožnje na ski liftu, jet skiju, wind surfinga, wakebaordanja, bunge jumpinga, ili pak nešto klasičnijih sportova kao što su vožnja biciklom, ronjenje, planinarenje, izleti u obližnje Nacionalne parkove i sl.
 

Otok Pag 

Na sjeverozapadnom dijelu otoka Paga, 2 kilometra od Novalje te samo kilometar od popularnog Zrća, smješteno je turističko naselje GAJAC. Blaga klima, s mnogo sunca, u okruženju mora i kamena, te pogled na veličanstveni Velebit nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Zbog dobrih otočkih prometnica, mnogobrojnih arheoloških lokaliteta, poznate gastronomske ponude i zabave, Gajac spada u poželjno odredište turista.
Obližnja Novalja danas je vodeće turističko središte otoka Paga, a s plažom Zrće postala je prava meka za mlade iz čitave Europe, no unatoč bučnom noćnom životu Gajac i Novalja, zahvaljujući svojim zaštićenim pozicijama, pružaju i miran odmor.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail jan.kastigar@cmt.si ili na mobitel 00386 31 568 962, uz KOD kupona po primitku kupona.