Super ponuda servisa klima uređaja u kućanstvima i poslovnim prostorima - GEK - servis klima uređaja! Iskoristite fenomenalan popust od 50% uz super cijenu, 19 €!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključen dolazak na lokaciju kao poklon našim vjernim klijentima! Servis traje otprilike 30 minuta po jedinici. Servis moguć na području Grada Zagreba, Zagrebačke i Sisačko-Moslavačke županije. Kupon se može iskoristiti 31.05.2023.

Suvremen način života, ostavlja nam malo vremena za boravak u vlastitom domu, stoga je potrebno da ti trenuci budu ugodni. Klima uređaji u današnje vrijeme više nisu luksuz, već potreba. Osim što nas griju u zimskim danima, rashlađuju nas u vrućim ljetnim danima. Klima uređaje je također potrebno redovito servisirati i održavati. Neredovito održavani klima uređaj za posljedicu može imati utjecaj na zdravlje te možete dobiti legionarsku bolest. Posebnu pozornost treba posvetiti redovitom čišćenju filtera jer se na njima zadržavaju čestice prašine, insekti, bakterije i ostali mikro organizmi. Zrak iz klima uređaja koji se neredovito čiste, loše je kvalitete i često neugodnog mirisa. 

Naš dolazak na lokaciju poklon je našim "vjernim kupcima Crnog Jaja"!

Servis uključuje: 

Čišćenje filtera, maske i ventilatora unutarnje jedinice,
Odmašćivanje isparivača unutarnje jedinice,
Dezinfekciju unutarnje jedinice,
Čišćenje odvoda kondezata,
Kontrolu količine plina,
Kontrolu elektromehaničkih sklopova,
Čišćenje vanjske jedinice (ako je lako dostupna),
Provjeru rada i ispravnosti,
Ispuhivanje vanjske jedinice (ako je lako dostupna),
Nadoplata za nadopunu plina u iznosu 9 eura za 100 grama.


Dodatna mogućnost nadoplate za dubinsko čišćenje klima uređaja za 13 EUR.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti termina! Nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina na mobitel 0958516368 ili na e-mail: info@gek.hr, uz KOD kupona.