Akcija u Zagrebu uz brzu vožnju i adrenalin na KARTINGU! Kreni i ugrabi paket za 1, 3 ili 5 vožnji po 10 minuta u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu već od samo 10 €! Više vožnji = veći popusti!

330 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na fenomenalnom indoor-outdoor kartodromu! Kupon, odnosno vožnje možete iskoristiti do 10.05.2023.

U cijenu uključeno i: korištenje kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata i rukavica + tehnički brifing + precizno mjerenje vremena putem karting manager timing sistema telemetrijskog sustava s ispisom rezultata i praćenjem na ekranima!

Prva indoor staza u Hrvatskoj je rezultat vizije i ekspertize slovenske tvrtke Ensol 360, globalnog lidera u izgradnji kartodroma s više od 50 instaliranih kartodroma diljem svijeta, među kojima je i spektakularni multi-level kartodrom F1 prvaka Marija Andrettija u Orlandu. 

Dok početnicima omogućava brzo i sigurno upoznavanje kartinga, iskusnije vozače tjera u poboljšavanje vremena i tehnika vožnje. Staza je opremljena najnaprednijim i najsigurnijim karting barijerama i apsorpcijskim sustavima, a površina tretirana specijalnim F1 premazom jamči izvrsno, jednakomjerno i predvidljivo prianjanje.

Staza je duga 340 metara, a širina varira između 6 i 8 metara. Ekspertno dizajnirana konfiguracija u kombinaciji sa specijalnim F1 premazom podloge jamči izuzetan i nezaboravan doživljaj sportske vožnje.

Karting Arena Zagreb se može pohvaliti najmodernijom i najvećom karting flotom na ovim prostorima u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači. Flota je formirana od 31 go-karta vodećih proizvođača, poput Sodija, TB-a i CRG-a, s posebnim kartovima za odrasle, parove i djecu.

Djeca na raspolaganju imaju srednje i malene kartove, a za najmlađe  vozače smo osigurali i posebne termine vožnji (utorkom i četvrtkom od 14 do 16 te subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati). 

Sva go-kart vozila su opremljena transponderima koji omogućavaju najpreciznije mjerenje vremena kruga, a rezultate možete pratiti i uživo tijekom vožnje na semaforima na stazi. 

SAVJET

Zauzetost staze pratite na https://www.karting-arena.com/kartodrom/#zauzetostnemojte čekati zadnji tjedan za korištenje kupona te ga iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji; rezervacije ne primamo!