Relax odmor u Međimurju - 3 dana/2 noćenja s doručkom u Apartmanima Lapaž, najam bicikla i dva dana kupanja u Termama Sv. Martin, a sve za 2 osobe!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina boravi GRATIS! Pobjegnite u Međimurje i napunite baterije uz opuštajući odmor u Apartmanima Lapaž i kupanju u Termama Sv. Martin... Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, do 31.01.2023.

U ponudu su uključena dva noćenja sa doručkom i dva dana kupanja u Termama Sv. Martin + neograničeno korištenje finske saune u sklopu objekta Lapaž + kupaonice s hidromasažnim ili tuš kadama!

APARTMANI LAPAŽ nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem uživanju, od apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto.

Svaki apartman ima kuhinju, blagovaonu i sobu (jednu ili dvije), te kupaonu. Domaćini žele da se kod njih osjećate kao da ste u vlastitom domu. Ukoliko ipak ne želite gubiti vrijeme na kuhanje, nudimo vam mogućnost usluge doručka. Okolica broji mnoge restorane i OPG objekte gdje možete ručati, večerati ili pak degustirati domaće međimurske proizvode.

Apartmani imaju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu.

Dodatne pogodnosti: korištenje roštilja + najam bicikla + besplatan parking!

 

SVETI MARTIN NA MURI

Općina Sveti Martin na Muri nalazi se kraj Čakovca, na najsjevernijoj točki Republike Hrvatske, u blizini granice sa Slovenijom i Mađarskom, na mjestu na kojem rijeka Mura ulazi u teritorij Hrvatske.

Turizam se ozbiljnije počeo razvijati 2005. godine kad su, koristeći termalni izvor ljekovite vode, u neposrednoj blizini Svetog Martina na Muri izgrađene Toplice Sveti Martin, najveće i jedne od najljepših toplica u Hrvatskoj. Ulaz u bazene je udaljen 200 m od apartmana, športska dvorana sa sportskim terenima 50 m, uređena trim staza sa spravama 50 m, hotel Golfer 250 m, a golf tereni 300 m.

U blizini apartmana nalaze se barokni gradovi Varaždin i Čakovec (grad Zrinskih i Frankopana) sa brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima i građevinama, koje govore o njihovoj burnoj prošlosti.