Romantično VALENTINOVO u OPATIJI uz koncert MARKA TOLJE! 3 dana/2 noćenja s polupansionom u Heritage Hotelu Imperial 4* i romantična dobrodošlica, a sve za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doživite nezaboravno Valentinovo u romantičnoj Opatiji uz koncert Marka Tolje u Kristalnoj dvorani Hotela Kvarner 4*! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 17.02.-19.02.2023.

18.02. KONCERT MARKA TOLJE u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner!

KRISTALNA DVORANA HOTELA KVARNER

Kristalna dvorana Hotela Kvarner najznamenitija je i najelegantnija sala te vrste u Opatiji te ima prekrasan pogled na more.

Napišite svoju ljubavnu priču uz romantični koncert Marka Tolje u ovoj prelijepoj dvorani ispod kristalnih lustera.

Heritage Hotel Imperial 4* povijesno je zdanje izgrađeno 1885. godine koje je prvotno ime dobilo po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Stephanie. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial izgrađen je u stilu secesije.

U Hotelu Vas očekuje i romantična dobrodošlica - boca pjenušca i čokoladne praline prilikom dolaska u sobu!

Heritage Hotel Imperial nudi opuštajući odmor u centru grada. Inspirativna povijesna baština hotela stvara nevjerojatnu mješavinu fantazije i stvarnosti. Široka ponuda usluga i izvanredan položaj nedaleko od poznate obalne šetnice Lungomare i popularne plaže Slatina savršena su kombinacija za izvrstan odmor u Opatiji.

Restoran hotela Heritage Imperial svakodnevno nudi specijalitete kontinentalne i mediteranske kuhinje.