NOVO - odmor i opuštanje na popularnom Bolu na Braču uz 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja za 2 odrasle osobe u atraktivnom Apartmanu Pleasure Bol i brojne dodatne pogodnosti...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi do 28.02.2023.

Apartman Pleasure Bol je vrhunski splet pozicioniranja, udobnosti i povezanosti. Odabrali ste najbolje jer ulaskom u mjesto Bol, ulazite u svoj garažni prostor u prizemlju apartmana i tu prestaje sva briga o sigurnosti vašeg automobila koji Vam za boravak u Bolu više i ne treba. 

EXTRA POGODNOSTI: besplatan parking u garaži + besplatan WI-FI + uključeno korištenje ogrtača i papuča, šampona + boca vina GRATIS + najam bicikala GRATIS + najam vozila uz 50 % popusta + 10 % popusta na konzumaciju u restoranu!

Ulazak u apartman izmamit će širok osmijeh na Vašem licu jer uz dizajnerske detalje pogled privlače velike staklene stijenke koje otkrivaju plažu Zlatni rat, otvoreno more te prekrasan zalazak sunca kao na dlanu. Izlaskom na terasu sve to upotpunjava i nesmetan pogled na najviši vrh otoka Brača - Vidovu goru 778m.

Apartman Pleasure je zamišljen za uživanje u dvoje ne samo u ljetnom periodu, već cjelogodišnje jer smo zamislili Vas u toploj kadi nasred dnevnog boravka iz koje se pruža prekrasan i smirujući pogled.

A podno grijanje, sauna, vrhunski King Size Bed 200x200cm, walk in tuš sa ogrtačima dva Smart TV-a, Netflix, sef, ručnici za plažu, komplet opremljena kuhinja sa Dolce Gusto caffe aparatom.... Sve je podređeno Vama, a Vaše je da UŽIVATE!