Luksuzan odmor u srcu Sarajeva - 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka u Hotelu Astra i korištenje bazena i fitness centra u susjednom Hotelu Europe, a sve za 2 osobe...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba i osiguranje uključeni u cijenu! Besplatan parking i Wi-Fi! Kupon vrijedi do 27.03.2023.

Hotel Astra nalazi se u centru Sarajeva u blizini starog dijela Baščaršije koji je poznat po svojoj arhitekturi iz vremena Otomanskog carstva.

Hotel Astra je moderan hotel, uređen po europskim standardima, s luksuznim dvokrevetnim sobama, apartmanima, kupaonicama s jacuzzi kadama, liftom te caffe s galerijom i restoranom.

Astra Cafe and Restaurant potpuno je novi restoran specijaliziran za ukusnu hranu od svježih namirnica i majstorsku pripremu od strane Astra kulinarskog tima s iskustvom dugim desetljećima. Bilo da naručujete obrok od više sljedova ili uzimate pizzu ili meze u baru, Astrina živahna, ležerna, ali otmjena atmosfera čini je savršenom za večeru s prijateljima, obitelji, klijentima i poslovnim suradnicima.

Autobusni i željeznički kolodvor udaljeni su 3 km. Razni restorani i barovi te supermarket nalaze se na samo 20 metara od hotela Astra. Sarajevska zračna luka (SJJ) udaljena je manje od 20 minuta vožnje od hotela Astra. Za naše goste koji putuju automobilom, osigurana su parkirna mjesta.

Neodoljiva mješavina blagih mirisa, specifičan i opuštajući ugođaj Wellness & Spa centra Hotel Europe probudit će sva Vaša čula.

Sadržaj Wellness & Spa centra Hotel Europe: bazen, tursko kupatilo, sauna, solarij; fitness opremljen vrhunskom Technogym opremom, koja će zadovoljiti sve vaše potrebe.