Idila i uživanje u odmoru u Opatiji bajnoj - 2 dana/1 noćenje na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Paris 4* po odličnoj cijeni i dodatne gastro i SPA pogodnosti...

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

POSEBNA POGODNOST za 2 kupljena kupona za 2 uzastopna noćenja uključen jedan SPA ulaz u trajanju 1,5 h po osobi - korištenje finske saune, infracrvene saune, tople klupe i whirpoola! Kupon vrijedi u terminima 01.-03.02. / 05.-10.02. / 12.-17.02. / 19.-25.02. / 26.02.-05.03.2023.

HOTEL PARIS 4*

Hotel Paris je novouređen, moderan hotel smješten u centru Opatije, nekoliko koraka od najpoznatijeg parka Angiolina te u blizini mora i poznate šetnice Lungomare koja spaja Volosko i Lovran te nudi poseban doživljaj ovog kraja.

Nalazi se u blizini brojnih plaža i pješačkih staza, a gosti mogu lako istražiti kulturne znamenitosti. Hotel raspolaže i garažom sa ograničenim brojem parkirnih mjesta.

Hotel raspolaže sa 90 udobnih, elegantnih i svijetlih soba, koje su dizajnirane i uređene da udovolje svim Vašim potrebama tijekom boravka. Sve su sobe klimatizirane i imaju brzi pristup Wi-Fi internetu, LCD TV (kabelska), mini bar, radni stol, sef, kupaonicu s walk-in tušem i sušilom za kosu.

15% popusta na konzumaciju hrane u restoranu "Butter & Salt"!

Gostima je na raspolaganju i bogata gastronomska ponuda u à la carte restoranu "Butter & Salt", s velikim izborom međunarodnih i domaćih jela. 

POSEBNA POGODNOST uz 2 kupljena kupona za 2 uzastopna noćenja uključen jedan SPA ulaz u trajanju 1,5 h po osobi - korištenje finske saune, infracrvene saune, tople klupe i whirpoola! Obzirom na ograničen kapacitet, rezervacija korištenja Spa oaze je obavezna i vrši se na recepciji hotela prilikom prijave; dodatni termini se plaćaju direktno u hotelu.

Uz nadoplatu u hotelu, priuštite užitak svome tijelu posjetom u Spa oazu. Razmazite se u ugodnom intimnom kutku i napunite se energijom koristeći finsku i infracrvenu saunu, toplu klupu ili moderni jacuzzi.