Velikih 60% popusta za ANTI AGE paket 3 u 1 - microneedling lica, kolagen niti i hifu cijelog lica u novom beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba! Piling i hijaluronska maska GRATIS!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem: da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 31.03.2023.

Microneedling tretman neinvazivni je tretman pomlađivanja kože lica i vrata pomoću malih (“mikro”) iglica. Odličan je izbor za redukciju bora i ožiljaka te sve popularniji tretman na tržištu.

Brand Pink Beauty polako, ali sigurno postaje prepoznatljivo lice u svijetu beauty salona, gdje možete napraviti čak 15 vrhunskih "hollywoodskih tretmana", od čega ćemo ovdje izdvojiti samo neke: Med 2 Contour, 7D HIFU, CoolSculpting, Tesla Sculpt, Microneedling, Celluma LED terapija i mnoge druge!
U ovoj ponudi očekuje Vas MICRONEEDLING, KOLAGEN NITI I HIFU cijelog lica!

Za maksimalnu ugodu prilikom tretmana, kao i postizanje najboljih mogućih rezultata, prije i nakon tretmana apliciramo odgovarajuće hidratizirajuće, vitaminske i hijaluronske serume. Tretman nije bolan, niti oštećuje tkivo. Microneedling tretman primarno se koristi za ublažavanje i smanjivanje bora, uklanjanje manjih ožiljaka, osvježavanje izgleda lica, smanjenje hiperpigmentacije, zatezanje kože i pomlađivanje lica.

Prvi rezultati microneedling tretmana vidljivi su odmah po njegovom završetku, a tijekom prvog tretmana daje se preporuka o ukupnom broju preporučenih tretmana (najčešće se radi 4-6 tretmana u periodu od 2-4 tjedna). Ukupni rezultati su odlični, a lice izgleda osvježeno, zaglađeno te na očigled pomlađeno. Ukratko – zdravije i ljepše.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

Tretman kolagenskim nitima potpuna je revolucija na tržištu ljepote te jedan od velikih hitova ove godine. Upravo taj tretman imamo i mi u našem Pink Beauty Centru. Radi se o najmodernijoj nano tehnologiji, gdje se pomoću maksimalno pročišćenih kolagenskih niti popunjavaju bore na koži te samim time poboljšava njena kvaliteta. Kao rezultat imamo znatno bolji ukupni izgled lica.

Same kolagenske niti polažu se direktno u bore, gdje se pomoću kolagenskog seruma aktivira njihova razgradnja. Tako se kolagenske niti tope i prodiru duboko u kožu – točno na mjestu oštećenja, čime se dodatno potiče i prirodna obnova (regeneracija) kože lica. Rezultati tretmana kolagenskim nitima vidljivu su odmah nakon tretmana. Mlađim osobama te osobama s manjim kožnim nepravilnostima često je dovoljan i samo jedan tretman. Kod drugih osoba radimo protokol od 2-3 tretmana (procjenu vršimo prilikom prvog tretmana), a kasnije se radi održavanje po potrebi.

7D HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) tretman spada u najpopularnije nekirurške metode pomlađivanja lica, pomoću kojeg je moguće postići čak i do 10 godina mlađi izgled. Ovaj tretman koristi se za zaglađivanje i pomlađivanje kože lice, vrata i dekolte zone, ali i ostalih dijelova tijela. (ruke, trbuh, slabine itd.)

Pomoću tehnologije fokusiranog ultrazvuka, ovim tretmanom ciljamo točno određene regija na licu i tijelu te kontrolirano zagrijavamo. Na taj način potičemo stvaranje znatne količine novog kolagena, čime znatno doprinosimo konačnim (odličnim!) rezultatima. 7D HIFU tretman idealan je izbor za: uklanjanje ili smanjivanje bora na čelu, uklanjanje ili smanjivanje podočnjaka, uklanjanje ili smanjivanje nazolabijalnih bora, uklanjanje ili smanjivanje bora na kutu usana ili nosnica, zatezanje ili potpuno uklanjanje podbratka, zatezanje kože vrata i dekolte zona, zatezanje i pomlađivanje kože ostalih dijelova tijela.

Prvi rezultati mogu se očekivati odmah nakon tretmana, dok se konačni rezultati očekuju u periodu od cca 3 mjeseca nakon tretmana. Navedeni rezultati traju čak i do 2 godine.