Uživajte u VALENTINOVU u Restoranu Taurus u Zagrebu - mesni ili riblji meni u 4 slijeda uz butelju vrhunskog vina za nezaboravnu romantičnu večeru... za 2 osobe i samo 99 eura!

9 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ako ljubav ide kroz želudac, onda ovo Valentinovo morate provesti u Restoranu Taurus! Kupon vrijedi za 2 osobe i isključivo za večeru (od 17h) 14.02.2023.

Mesni menu : mini tart od parfea pačje jetre i tartar bifteka ● rolada otkoštene biserke u vlastitom umaku uz rimski njoke ● sous vide teleći medaljon u panko mrvicama na kremi od celera ● cheesecake voćne košarice + butelja vrhunskog vina 

Riblji menu : fritule od bakalara s domaćim remoulade umakom ● rižoto od kozica i šafrana ● file brancina u škartocu ● mousse od bijele čokolade i maline u crnim sferama + butelja vrhunskog Vina

RESTORAN TAURUS - fuzija lokalnih i internacionalnih okusa

Jednako privlačan poslovnim ljudima, obiteljima s djecom i turistima željnima kombinacije okusa vrhunskih specijaliteta, RESTORAN TAURUS očarat će vas svojim uređenjem te opuštenim gostima, koji se s razlogom uvijek rado vraćaju.

Smješten u modernom i elegantnom ambijentu, Taurus restoran nudi uzbudljiv a-la-carte jelovnik koji sadrži inovativna jela, prekrasan spoj lokalnih i međunarodnih okusa inspiriranih elementima različitih kulinarskih tradicija. 

Uz želju serviranja vrhunske hrane, u fokusu naše kuhinje su čiste i jasne arome namirnica. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim doručkom, poslovnim ručkom ili opuštanjem uz vrhunska vina i večeru, Taurus restoran je pravi odabir za Vas.

ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna rezervacija minimalno 1 dan ranije na 01 33 22 905!