Valentinovo i romantičan odmor u Zagrebu - 2 dana/1 noćenje s doručkom u Admiral Hotelu 4* i večera u 4 slijeda u hotelskom Restoranu Taurus, piće dobrodošlice i SPA... sve za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi isključivo za 13.-14.02.2023. Večera se poslužuje od 17 do 22 sata.

U Grand Casinu Admiral dočekat će Vas piće dobrodošlice!

U ponudi uključen i 1 besplatni termin za privatno korištenje SPA zone!

ADMIRAL HOTEL 4* od samih početaka plijeni pažnju publike i radoznalim gostima pruža vrhunsku uslugu. Tijekom boravka u hotelu uživajte u ugodnoj atmosferi našeg bara, jednako kao i gurmanskim poslasticama popularnog zagrebačkog restorana. Sobe i apartmani opremljeni su u chic modernom stilu koji kombinira poslovnu eleganciju i moderan dizajn. 

Moderna tehnologija koja prožima prostor pružit će Vam odmor uz brojne pogodnosti. Goste će šarmirati i očarati panoramski pogled na Zagreb. S Admiral Hotelom samo ste jedan korak do glamurozne zabave. Otkrijte Zagreb u novom ruhu!

U Relax zoni moći ćete ostvariti 1 besplatni termin privatnog korištenja sadržaja! U njoj se nalaze finska sauna, parna kupelj, hidromasažni jacuzzi, svlačionice, toaleti i tuševi.

RESTORAN TAURUS - fuzija lokalnih i internacionalnih okusa

Smješten u modernom i elegantnom ambijentu, Taurus restoran nudi uzbudljiv a-la-carte jelovnik koji sadrži inovativna jela, prekrasan spoj lokalnih i međunarodnih okusa inspiriranih elementima različitih kulinarskih tradicija. 

Uz želju serviranja vrhunske hrane, u fokusu naše kuhinje su čiste i jasne arome namirnica. Bilo da ste u potrazi za kvalitetnim doručkom, poslovnim ručkom ili opuštanjem uz vrhunska vina i večeru, Taurus restoran je pravi odabir za Vas.