Uživajte u zimskom odmoru na Vlašiću - 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s doručkom i opuštanje u Wellness centru u čarobnom Hotelu Pahuljica, a sve za 2 osobe...

Puna cijena 413,56 €
3.115,97 kn
Ušteda 30%
Cijena 289,00 €
2.177,47 kn
Kupi

Dijete do 6 godina GRATIS! Počastite sebe i dragu osobu ili obitelj zimskim odmorom kao iz bajke uz ponudu Hotela Pahuljica... Kupon vrijedi do 01.03.2023.

Otrgnuli smo fragment bajke i smjestili ga na Vlašić... Simbolično planina predstavlja vječnost i snagu te je neodvojiva od ljudskog postojanja. Pozivamo vas da budete jedno sa planinom u HOTELU PAHULJICA na Vlašiću.

 

Smješten kraj početne stanice ski lifta Babanovac, Hotel Pahuljica je planinski hotel sa četiri zvjezdice i mjesto susreta tokom čitave godine. Spoj tradicionalnog i modernog dizajna provlači se kroz 32 luksuzno opremljene sobe te kompletan interijer hotela kojim je naglašena naša povezanost sa prirodom.

Hotel Pahuljica je izgradio renome u poslovnom svijetu zahvaljujući svojoj multifunkcionalnoj kongresnoj sali koja se može transformirati u skladu sa zahtjevima klijenata. 

Opustite se u Wellness centru - unutarnji bazen i saune!

U WELLNESS CENTRU BODY & SOUL naš cilj je da vam pomognemo uspostaviti potpuni balans između uma i tijela jer smo svjesni da oboje mogu raditi savršeno samo u stanju potpune ravnoteže. Snage vode i vatre pomoći će vam da stabilizirate svoje biće – na raspolaganju su vam zatvoreni bazen i saune. 

Izađite iz svoje komfort zone i ostanite u formi čak i na odmoru u fitness zoni Body & Soul, a za potpunu revitalizaciju prepustite se našim fizioterapeutima koji će za vas odabrati najbolju vrstu masaže u skladu sa vašim zahtjevima i potrebama.

Dodatne pogodnosti: planinski čaj u Ski Bar Pahuljica ili Blanca jednom za vrijeme boravka i 30% popusta na masažu!

Privatnost i udobnost – svaka od 32 sobe u Hotelu Pahuljica izgrađena je i opremljena upravo u skladu sa ciljem zadovoljenja potreba naših gostiju za ovim elementima. Moderne, luksuzno opremljene sobe dostupne su u jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četverokrevetnim varijantama.

Svaka soba sadrži stilski odabran namještaj za opuštanje i produktivne radne sate, mini bar, televiziju sa pristupom kablovskom sistemu, kao i besplatan pristup brzoj Wi-Fi vezi. Bez obzira da li ste naše gošće ili gosti iz privatnih ili poslovnih razloga, garantiramo vam trenutke inspirativnog mira i tišine, poput onih u dugim, snježnim vlašićkim noćima.