Divota Spa u četvrti Veli Varoš u Splitu luksuzno je opremljen i namijenjen potpunom opuštanju... Kum Nye masaža ima vrlo dugu tradiciju u tibetanskoj kulturi. Ova masaža posebno je pogodna za osobe koje se bave meditacijom, za one koji puno rade i za osobe koje prakticiraju bilo kakav trening tijela... Kupon vrijedi do 31.03.2023.


KUM NYE TIBETANSKA MASAŽA

U svakodnevnom životu često se krećemo na vrlo ograničene načine. Radimo iste stvari iznova i iznova, unutar samo uskog raspona pokreta. Čak i oni koji se bave tjelesnim vježbama često nemaju dobro uravnotežen raspon pokreta i tehnika. Zbog toga naše tijelo postaje zaglavljeno na određeni način i zadržavamo napetost na koncentriranim mjestima. Tada naši mišići počinju kompenzirati kako bi zaštitili tu napetost. Povrh toga, često ne spavamo dobro zbog nemirnog tijela i uma. Rezultat je nedostatak protoka u tijelu, umu i energiji.


Kum Nye pomaže opustiti naše mišiće i otpustiti sve napetosti i stezanja u tijelu. Kad je napetost manja, manje je blokada i energija nam puno bolje teče. To omogućuje vrlo dobru cirkulaciju krvi, kao i naše esencije. Kao rezultat toga, imamo više snage i ne umaramo se lako. Tada se možemo s lakoćom nositi s izazovima našeg života, a također ćemo otkriti da se lakše možemo odmoriti.

Oni koji se bave meditacijom i vježbanjem kretanja mogu posebno imati koristi od Kum Nye-a. Kada vrlo intenzivno radimo s tijelom i umom, možda nećemo primijetiti kada počinjemo osjećati napetost zbog držanja određenih položaja. Osim toga, praktičari Tantrayane jako puno rade sa suptilnim tjelesnim kanalima kako bi oslobodili blokade. Ova područja zahtijevaju dodatnu pozornost kako bi zadržali svoju otvorenost i kako ne bi izgubili energiju. Kum Nye može održati našu energiju sigurnom.