SPA PAKET ZA DVOJE u Wellness studiu Sensei u Zagrebu - masaža leđa, vrata, ruku, lica i tjemena + infra sauna s krioterapijom te odmor u relax zoni uz topli čaj, voće i zdrave grickalice...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti do 20.03.2023.

SPA PAKET ZA DVOJE - masaža leđa, vrata, ruku, lica i tjemena u trajanju od 45 minuta + infra sauna s krioterapijom u trajanju od 30 minuta + odmor u relax zoni uz topli čaj, voće i zdrave grickalice!

INFRA SAUNA

U infra sauni temperatura ne prelazi 60 C, što je čini pogodnom za osobe koje ne podnose visoke temperature. Dobrobiti infra saune su višestruke; smanjenje stresa i stvaranja osjećaja ugode, jačanje imunološkog sustava, saniranje sportskih ozljeda, ubrzavanje oporavka nakon treniranja, smanjenja bolova u mišićima, ubrzavanje cirkulacije i metabolizma što pogoduje procesu prirodne detoksikacije i pomlađivanja, ima preventivni učinak na mnoge bolesti i stanja kao što su migrene, alergije, astma, nesanica, menstrualni bolovi, menopauza, probavne tegobe, autoimune i kožne bolesti.

Zdravstveni rizici i mjere opreza: ako bolujete od bilo kakvih bolesti i medicinskih stanja, prije korištenja saune, potrebno je konzultirati se s liječnikom.

SENSEI STUDIO

Osmišljen je kao oaza za žene u kojoj se s lakoćom postiže unutarnji balans, vraća izgubljena energija i osnažuje um, duh i tijelo. Svi tretmani kreirani su s posebnom pažnjom i temelje se na dugogodišnjem iskustvu rada u wellness tretmanima, energetskom radu i osobnom razvoju.

Baza na kojoj se temelje terapeutski tretmani masaže, meditacije u pokretu, vježbe disanja, aromaterapije, zvukoterapije i kromoterapije jest somatski terapeutski rad. Somatski kao pojam znači "imati vezu sa tijelom" i kao takav ima utjecaj na emocionalne i mentalne promjene putem rada sa tijelom.

Rezultat takvog terapeutskog pristupa ima blagotvorno djelovanje na živčani sustav i cijeli organizam, te vrlo uspješno pomaže u smanjivanju simptoma stresa, anksioznosti i depresije.