NOVO - Eden Restoran & Ballroom u Osijeku poziva Vas na čaroban ugođaj prirode i sjajne gastronomske užitke - EDEN DASKA za 6 osoba ili GURMANSKA DASKA za 4 osobe!

20 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Novitet gastro ponude Eden Restorana su daske na kojima su poslužene vrhunske domaće delicije! Kupon se može iskoristiti do 19.03.2023.; ne vrijedi za 14.02.

Na samo 15 minuta od Osijeka nalazi se EDEN Restoran & Ballroom - jedinstveno prirodno mjesto u Slavoniji i Baranji gdje se ljepote netaknute hrastove šume, prirodno čistih jezera i beskrajnih livada spajaju s bogatom i jedinstvenom gastro ponudom.

EDEN DASKA ZA 6 OSOBA : ćevapi, uštipci, pljeskavice, Eden rebrica, pileći ražnjići, svinjski ražnjići, iskošteni batak sa žara, roštilj kobasica, punjena pileća prsa, pekarski krumpir, folija krumpir, šampinjoni sa žara, urnebes umak, đipsi umak, povrće, lepinja sa žara + desert (po izboru kuhinje)

GURMANSKA DASKA ZA 4 OSOBE : punjena pljeskavica sa sirom, iskošteni batak sa žara, špeksi ražnjići, pohane šokačke rolice, uštipci sa sirom i suhim vratom (4 kom), pekarski krumpir, pikantni grah, povrće, pohani kolutići luka, kajmak, lepinja sa žara + desert (po izboru kuhinje)

Iza nas je više od 20 godina iskustva u organizaciji raznih događanja, na više lokacija u Hrvatskoj, te samim time odlučili smo svoje bogato iskustvo i dalje razvijati na ovom prekrasnom prirodnom mjestu koje se prostire na svojih 220 000 m² prostora namijenjenog isključivo za razne obiteljske i poslovne proslave.

Naša vizija  temeljena na dosadašnjem iskustvu je da stvorimo mjesto za sve Vaše potrebe – prostiremo se na velikoj zemljanoj površini uz čisti zrak, vodu, prirodu te Vam želimo ponuditi RAZNOLIKE GASTRO EVENTE, UNIKATNA VJENČANJA, SVE VRSTE PRIVATNIH I POSLOVNIH PROSLAVA i TEAM BUILDINGE.

Već ranije ste nam, dragi gosti, posjetitelji i prijatelji, ukazali svoje povjerenje i zato Vam ogromno hvala. No želimo pružiti više i dati priliku Slavoniji i svima nama da stvorimo zajedno mjesto gdje ćete uživati u finim okusima naše gastro ponude, vjenčanju o kakvom ste maštali, zabavi i odmoru za Vas i vašu obitelj ili partnere, te svim vrstama evenata i proslava.

Korištenje kupona je uvjetovano prethodnom rezervacijom termina, a ODMAH po kupnji i primitka kupona (KOD i ID) OBAVEZNA potvrda rezervacije stola na 031 655 600! Konzumacija isključivo u restoranu! Piće nije uključeno u cijenu kupona!