Odmor u srcu Baranje - luksuzni Hotel Lug 4* poziva Vas na tjedni odmor uz 1 noćenje s doručkom ili vikend odmor uz 1 ili 2 noćenja s doručkom i 1x večerom, a sve za 2 osobe...

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 11,99 godina GRATIS! TJEDNA opcija vrijedi od ponedjeljka do petka, a VIKEND opcija od petka do nedjelje. Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji, do 01.04.2023.

Istražite život, tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan odmor s partnerom ili prijateljima u luksuznom HOTELU LUG 4*. Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo.

U srcu Baranje, nadomak poznatog lovišta Tikveš i jednog od najvećih ornitoloških rezervata i Parka prirode Kopački Rit smjestio se naš Hotel Lug. U svojih 13 prostranih soba nudi moderni komfor i luksuz uz osjećaj tradicije i ladanjskog života. Nalazi se u prekrasnoj mirnoj prirodi te samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka.

Jedinstveni spoj povijesne arhitekture i moderne opreme. U prostranim sobama sa masivnim parketima i namještajem od masivnog drveta pronaći ćete sve blagodati današnjeg života poput TV-a sa satelitskim programima, sef-a i minibara, kao i brzi Wi-Fi internet.

Sve sobe su opremljene sa slijedećim: veliki televizor ravnog ekrana sa bogatim izborom TV programa, Onity sef veličine za laptop, tihi Kleo mini bar sa bogatim izborom pića, grickalica i slastica, besplatni Wi-Fi internet velike brzine, direktna telefonska linija sa povoljnim cijenama razgovora i sustavom automatskog buđenja, fen za kosu i visoko kvalitetna kozmetika za tijelo i kosu.

Zadnji puta značajno nadograđen na Hotel sa 4* u 2014. godini, a osvježen uređenjem i opremom 2020. godine naš objekt kako unutrašnjosti tako i u svom uređenom dvorištu na preko 10.000m2 nudi oazu za odmor, rekreaciju i druženje. Hotel Lug sadrži i a la carte restaurant, vinski podrum, teniske terene, konferencijsku dvoranu, salu za vjenčanja, konjušnicu i konje, opremu za karaoke, privatna parking mjesta, veliko dvorište i sjenice. 

Subotom besplatna glazba uživo tamburaškog sastava Pax, od 19.30 do 00.00 sati!

Dok istražujete vina, poželjno je prepustiti se dječjoj radoznalosti. Naša vinoteka je zapravo hotelska ispostava nadaleko poznate osječke vinoteke Vinita, s desecima probranih vinskih etiketa multipliciranih sortama koje smo brižljivo odabrali kako bi vrsno reprezentirali cijelu vinsku regiju. 

Čak i kad nema organiziranih i vođenih degustacija, zainteresirani posjetitelj može provoditi sate i sate u ugodno temperiranom podrumu umirujuće surfajući među buteljama. Osjećaj miješanja dječje radoznalosti i potpunog zadovoljstva pred policama s izloženim vinima usporediv je s onim koji razvijaju ljubitelji knjiga kad se naglo nađu u lijepo uređenim knjižnicama ili knjižarama s ponudom raritetnih izdanja.

U Baranji sve počinje za stolom. Krajnje jednostavno, pa možda čak i očekivano sljubljivanje okusa kojima su Slavonci i Baranjci tradicionalno okruženi zapravo je poput refrena gastro himne koju kuhari u našoj kuhinji svakodnevno iznova skladaju. 

Gosti koji očekuju mir ubrzo počinju otkrivati istinske senzacije. Oni koji dolaze zbog zajamčenih domaćih okusa iznenade se novim dimenzijama jela o kojima su, prije prvog zalogaja, mislili da znaju baš sve. 

Slučajni namjernici, koji su u restoran povirili kako bi isprobali fiš, rado uz objed prepričavaju fascinaciju teksturom rastopljene crvene paprike koju će i dugo nakon odlaska nastavljati tražiti i uspoređivati s ponudom u tanjurima širom Baranje.