Shopping groznica u Grazu! Posjet tvornici čokolade ZOTTER, te povratak 60 milijuna godina u prošlost u Styrassic parku! Jednodnevni izlet za samo 139 kuna!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tvornica čokolade, posjet Styrassic parku i shopping groznica u Grazu! Jednodnevni izlet za samo 139 kuna!

Program izleta:


Polazak autobusa u 06:00 sati sa autobusnog kolodvora.

Vožnja kroz Sloveniju i Austriju u pravcu Graza uz usputna stajanja radi odmora. Odlazak nedaleko Graza gdje se smjestio pogon tvornice čokolade Zotter.


Posjet tvornici čokolade započinje kratkim filmom o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi a nakon kojeg posjetitelji uživaju u izuzetno zanimljivoj ruti nazvanoj Schokoladen Theater.

Svaki posjetitelj dobiva keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa i do kraja posjete uživa u više od 100 vrsta čokolade (tamna,bijela od 30 do 100% kakaovca...). Oko tvornice na 27 hektara prostire se Eko-farma s autohtonim pasminama domaćih životinja.

Nastavak putovanja prema Styrassic parku gdje se vraćamo 60 milijuna godina u prošlost, kada su na našem planetu živjeli dinosauri. U parku se može vidjeti 70 različitih vrsta dinosaura u prirodnoj veličini.

Odlazak u slobodna šetnja gradom: glavni trg, Gradska vijećnica, Opera, Glockenspiel zvono, Kaštel, Staro Isusovačko Sveučilište, Katedrala i mauzolej... Slobodno vrijeme za osobne programe i shopping.


Okupljanje ispred autobusa i povratak prema Hrvatskoj, planirani dolazak u Zagreb u kasnijim večernjim satima.

Obavezna rezervacija sa imenima putnika na e-mail: papageno-tours@zg.t-com.hr nakon kupnje kupona