Rasteretite se, oslobodite od stresa i bolova u Salonu OzonM u Zagrebu koji Vam donosi medicinsku, sportsku, švedsku ili aroma masažu uz 41% POPUSTA!

28 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje izaberite između četiri opcije: medicinska masaža, sportska masaža ili aroma masaža! Kupon vrijedi do 18.04.2023.

Medicinska masaža jedna je od najučinkovitijih metoda koja je prvenstveno namijenjena rješavanju raznih fizičkih komplikacija, od bolova u vratu i leđima, trncima u rukama, problema s kralježnicom, upalom mišića i živaca, glavobolja, migrena, istegnuća, stanja nakon operacija i ozljeda, dišnih problema i slično. Neophodna za uspješno i potpuno prirodno liječenje išijasa.

Sportska masaža ima jedan primarni cilj – ubrzati oporavak mišića od fizičkog napora. To čini koristeći smanjenje mišićnog tonusa, koji se prirodno povećava unutar treninga, te poboljšanje cirkulacije, naročito one kapilarne. Kako se tijekom izvođenja vježbi u mišićima događaju mikro-traume mišićnih vlakana, koja dovode do upala i bolova, sportska masaža je najbolji način ubrzavanja oporavka mišića.

Švedska masaža terapija je razvijen od strane švedskog liječnika Par Henrik Linga u kasnim godinama 19-og stoljeća, a uključuje korištenje ruku, podlaktice i koljena za rad na površinskim mišićima. To je masaža za opuštanje, povećanje dotoka kisika u tijelu, te oslobođenja tijela od toksina.

Aroma masaža  je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja koji su poznati po tome što opuštaju i djeluju pozitivno na organizam. Budući da su molekule eteričnih ulja vrlo male, one tijekom masaže mogu proći kroz kožu i ući u krvotok. One zatim dolaze do svih tkiva i organa tijela 'dostaviti' svoje terapijske učinke.