NOVA PONUDA Makedonskog restorana Sv. Nikola u Zagrebu - makedonski mix za 4 osobe s različitim vrstama mesa i priloga, a sve za samo 26,41 €!

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ugodnoj atmosferi u makedonskom restoranu Sv. Nikola kušajte razne makedonske specijalitete, a srijedom, četvrtkom i nedjeljom očekuje Vas i živa glazba! Kupon vrijedi za 4 osobe, do 05.03.2023., od nedjelje do četvrtka tijekom radnog vremena bez ograničenja, a petkom i subotom isključivo od 12h do 19h. Ne vrijedi za 14.02.

Makedonski mix uključuje: Tava Sveti Nikola (svinjetina, teletina, piletina, povrće) + Turli tava (svinjetina, teletina, janjetina, povrće) + Selsko meso (svinjetina, juneće okruglice, šampinjoni, sir) + gravče na tavče.

U našem makedonskom nacionalnom restoranu Sv. Nikola, donosimo vam dašak tradicionalne Makedonije u srcu Zagreba.

Kupon se može iskoristiti od nedjelje do četvrtka tijekom radnog vremena bez ograničenja, a petkom i subotom isključivo 12h-19h. ŽIVA GLAZBA srijedom, četvrtkom i nedjeljom!

Restoran je smješten u Ulici Kralja Zvonimira 78, svojim vizualnim identitetom i gastronomskom ponudom zasigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. Radujemo se vašem dolasku jer sunce Makedonije čeka na Vas!