Moćni paket za oblikovanje tijela i zategnutiju kožu - Beauty Studio Amelie u Splitu donosi MAX SHAPE PAKET mršavljenja od 27 udarnih tretmana po odličnoj cijeni!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje: 7 radiofrekvencija + 7 kavitacija + 7 limfnih drenaža + 2 anticelulitne masaže i 4 maderoterapije. Kupon vrijedi do 10.04.2023.

Radiofrekvencija tijela

Najnovija metoda nekirurškog oblikovanja tijela i liječenja celulita.
Dubinskim zagrijavanjem kože, odnosno tkiva postiže se pokretanje metabolizma u tijelu. Dolazi do obnavljanja kolagena i stvaranja novog što dovodi do zatezanja kože, odnosno omekšavanja, poravnavanja bora te smanjivanja ožiljaka. Obnavlja i zateže kožu te stvara mladenački izgled.

Ultrazvučna kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

Limfna drenaža

Zadatak drenaže je da limfu ukloni kroz vene sve do bubrega koji će preuzeti štetne tvari i putem mokraće ih izbaciti iz organizma. Limfna drenaža višestruko pozitivno djeluje na naš organizam jer limfa prenosi hranjive tvari i kisik iz krvi do svake naše stanice, a na povratku sakuplja štetne tvari i vraća se u krvotok pa se stoga preporuča i nakon kirurških zahvata i terapije zračenjem jer ublažava bol, dugotrajne ožiljke, zadebljanja kože te podiže imunitet u tretiranom dijelu tijela.

Anticelulitna masaža

Masaža će odstraniti bolove i napetost u Vašem tijelu, a Vaše raspoloženje i opće stanje biti će na najvišoj mogućoj razini! Masažom se poboljšava cirkulacija krvi po tijelu, čime se omogućava da donosi više kisika, a odnosi višak štetnih tvari iz stanica. 

Maderoterapija

Masiranjem drvenim valjcima stimuliramo limfni sustav čime oslobađamo organizam od nagomilanih toksina. Oslobađanje toksina potiče metabolizam na brže sagorijevanje masti, ubrzava cirkulaciju i tako potiče celulit, toksine i višak vode na izbacivanje iz organizma putem urina i probavnog trakta.