FIGURELLIN PUSH UP PREMIUM PAKET 35 tretmana u ZAGREBU, RIJECI i ZADRU uz 80% popusta + 50% popusta na test intolerancije i besplatna analiza + poklon voucher za Bots&Pots + EXTRA 50 € popusta!

96 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Figurellin PUSH UP PREMIUM PAKET od 35 tretmana uključuje: 15 tretmana vježbanja u kupoli + 15 suhih ozonskih kupki + 5 anticelulitnih ili antiageing tretmana Icoone ili LPG aparatom u trajanju 15 minuta! EXTRA POGODNOSTI: 50% POPUSTA na test intolerancije na hranu + BESPLATNA ANALIZA figure i savjeti nutricionista o zdravoj prehrani + POKLON Figurellina prirodna kozmetika + POKLON VOUCHER za restoran Bots&Pots u Zagrebu! EXTRA NEWSLETTER POPUST OD 50 EURA - kod PREMIUM2023! Kupon vrijedi do 31.08.2023., a sve klijentice moraju se javiti najkasnije do 01.07.2023. u odabranom centru! [NAPOMENA] Obavijest od 09.02. - termini u Zagrebu i Zadru su zauzeti do 30.04.!


Vrijeme je za dobre odluke.

Jeste li se ikada zapitali želite li... biti zdravi ili biti fit i u dobroj formi...

Siječanj je vrijeme da si postavimo ciljeve. Tvoj novi životni stil je jedan od njih i Figurella ti može pomoći da ga ostvariš!

Uz PREMIUM PAKET od 35 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela podari svome tijelu ljepotu, zdravlje i vitkost, a Figurella Ti poklanja 50% popusta na test intolerancije na hranu!

PREMIUM PAKET od 35 tretmana uključuje: 15 tretmana vježbanja u kupoli + 15 suhih ozonskih kupki + 5 anticelulitnih ili antiageing tretmana Icoone ili LPG aparatom u trajanju 15 minuta + 50% popusta na test intolerancije na hranu + besplatnu analizu figure i savjete nutricionista o zdravoj prehrani

POKLON Figurellina prirodna kozmetika 

POKLON VOUCHER u iznosu od 25 € za jelo u robotskom restoranu Bots&Pots u Zagrebu na adresi Vlaška 50 (voucher vrijedi do 01.07.2023.) Više o restoranu pogledajte OVDJE!


Figurella je stil života, zdrava rutina ciljanog vježbanja i uravnotežene prehrane. 
Metoda Figurella nije samo način da smršaviš i vratiš tijelo u formu, ona ti pruža da upoznaš zdrav i aktivan način života i otkriješ vrijednost dobrog osjećaja u vlastitom tijelu. Vrijeme je da kažeš "zbogom" lošim navikama, preskakanju obroka, da se osjećaš nezadovoljno i nezdravo. Vrijeme je da uzmeš stvar u svoje ruke i posvetiš se zdravoj rutini. 

Fizička aktivnost je zapravo najvažnije primarno preventivno oružje za mnoge kronične bolesti, a to znači ne samo duži već i kvalitetniji život.
Sada je pravo vrijeme da probudimo svijest i imamo dodatno oružje, a to je prevencija.


Zašto Figurella? 

Zato što Figurella:
●  je centar za žene, kojeg vode žene.
●  već 50 godina Figurella radi u svijetu, a u Hrvatskoj više od 25 godina. 
●  ti pomaže da na zdrav i uravnotežen način postigneš svoj cilj. 
●  daje pismenu garanciju na rezultat.
●  nudi profesionalno i stručno osoblje koje Te prati tijekom programa
●  u samo 2 sata tjedno pismeno garantira rezultate
●  je jedina međunarodna organizacija posvećena načinu života i oblikovanju ženskog tijela.

Nemoj progoniti vitku liniju! Pokušaj problem riješiti u korijenu! Reci napokon "zbogom" brzinskim dijetama "sam svoj majstor". Povjeri se Figurelli i doživjet ćeš temeljite i trajne promjene. 

Metoda Figurella se temelji na 5 prirodnih faktora: 

● CILJANI I AKTIVNI POKRETI pri vježbanju pod nadzorom osobne asistentice


● TERMOAKTIVNI FIZIOLOŠKI AMBIJENT stimulira potrošnju nakupljenih masnoća na mjestima gdje ti želiš – trbuh, struk, bedra, bokovi

● AKTIVNI KISIK – najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju


● PRAVILNA PREHRANA – uravnotežen, zdrav i jednostavan plan prehrane


Antiageing tretmani lica i tijela Icoone ili LPG aparatom


Figurella je pravi ženski svijet u kojem možeš očekivati prijateljsku, opuštenu i vedru atmosferu. Među ženama različitih životnih dobi i s istim problemom uživati ćeš u pozitivnim vibracijama! U ženskom svijetu Figurelle susretati ćeš isključivo žene s istim problemom: kao se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i povratiti zdravlje. Dakle ne samo smršaviti, već postići istinsku formu i potaknuti vitalnost. 


Pisma zadovoljnih klijentica: 

Nakon 4 spektakularno zabavna mjeseca sa Figurellicama, pišem ovo pismo sa 9 kilograma manje od početne kilaže i ukupno 72 cm manje u obujmu. Moj kruškoliki oblik tijela postao je izduženi oblik tijela, skinula nekoliko konfekcijskih brojeva, dugogodišnje nakupine celulita su se drastično smanjile i što je najbolje - motivirana sam za to svjesno održavati, zahvaljujući spoznaji o svom tijelu. Ali ono što još više cijenim i vrednujem je proces koji se odvijao i još uvijek se odvija. Djevojke su mi pomogle da izađem iz svoje glave i sagledam svoje tijelo objektivno i da ga cijenim i poštujem jer u njemu živim.
I.R. 36 godina, Zagreb

Danas nakon nekoliko padanja i uzdizanja shvaćam da je dolazak u Figurellu bio moja najbolja životna odluka. Nikakav novac ne može nadoknaditi ovo samopouzdanje koje imam danas, ovu energiju i životnu radost koju dijelim sa svojim Figurellicama.
M.G. 54 godine, Zadar

Tretman je to zbog kojeg odlaziš zadovoljan i vraćaš se s nestrpljenjem. Tretman je to kod kojeg tvoja sreća nije samo tvoja već i tvojih Figurellica.
L.Š. 35 godina, Rijeka


Dođi i Ti i upoznaj naš svjetski priznati brand Figurella i iskoristi ovu ekskluzivnu ponudu! Kad izabereš Figurellu, postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. Posjeti nas u oazi dobrih emocija u Zagrebu, Rijeci i Zadru!

Uz Figurellu nauči kako zavoljeti sebe!