Romantična proslava MJESECA LJUBAVI uz Heritage Hotel Kurija Janković 4* kraj Virovitice - 3 dana/2 noćenja s doručkom, butelja vina, najam bicikala... sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite sebe i voljenu osobu vrhunskim odmorom u novoobnovljenoj ladanjskoj kući! Odaberite smještaj u standard, superior ili de luxe sobi! Kupon vrijedi do 28.02.2023.

KURIJA JANKOVIĆ 4* sagrađena je tijekom 19. stoljeća u duhu smirenog historicizma i predstavlja jednu od najelegantnijih plemićkih ladanjskih kuća na području Virovitičko-podravske županije.

Vrhunski smještaj i ljubazno osoblje omogućit će vam da uživate u odmoru kao što je to nekada činilo plemstvo. Ulaskom u naš hotel kao da ulazite u povijest, u neka davna plemićka vremena. Drveni lukovi, zidovi, klasični namještaj – sve odiše smirenošću te kao da poziva gosta da se opusti i zaboravi na gradsku vrevu.

SMJEŠTAJ

Standard soba idealna je za putnike namjernike koji se žele počastiti boravkom u dijelu slavne baštine.

Superior sobe namijenjene su gostima istančanog ukusa koji su skloni u velikom stilu proživljavati nove trenutke.

De Luxe sobe namijenjene su onim gostima koji žele proživjeti dio plemićke povijesti. 

U hotelskom RESTORANU poslužuje se tradicionalni slavonsko-podravski doručak pripremljen isključivo od lokalno proizvedenih namirnica kako bi doživljaj našega kraja bio potpun. Iz ponude caffe bara izaberite organske čajeve, voćne likere, vrhunska vina ili posebna craft piva lokalnih proizvođača.

EXTRA POGODNOSTI: 10% popusta u Kušaonici vina Vineda na cjelokupni iznos računa i 10% popusta u slastičarnici Dora na cjelokupni iznos računa!

OKOLICA

Ponuda sadržaja u Virovitičko-podravskoj županiji je uistinu bogata. Na svega 7 km južno od Virovitice možete krenuti u šetnju Virovitičkim ribnjacima koji zimi imaju posebnu draž. Svoje nepce možete razveseliti posjetom kušaonici vina u Podrumu Vineda - obiteljskom podrumu koji se nalazi u malom mjestu Vukosavljevica podno Bilogore te retoranu i obiteljskom imanju Zlatni klas gdje će vas dočekati bogata ponuda lokalnih jela.  

Jeste li znali da je na području Virovitičko-podravske županije uspostavljena mreža od 535 km označenih biciklističkih staza? Rute su u rasponu od kraćih do dužih, nizinskih i brdskih, manje i više zahtjevnih kako bi zadovoljni bili i rekreativci i profesionalci. Hotel Kurija Janković Vam pruža uslugu najma bicikala (normalnih i električnih) – sve je spremno za Vašu pustolovinu!