Ponuda za božanstveni osjećaj u Salonu ljepote Divina u Zagrebu - duplo čišćenje lica za prekrasnu kožu uz UZV čišćenje, dijamantnu mikrodermoabraziju, opera masku i masažu lica!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odlična cijena za preporod vaše kože lica! Kupon vrijedi do 10.04.2023.

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je tretman čija je osnovna funkcija čišćenje pora – uklanjanje nečistoća. Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Uklanjaju se odumrle stanice s površine kože i pospješuje stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Najčešće se primjenjuje u kombinaciji s klasičnim tretmanom jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih supstanci za njegu kože lica. Može se kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom lica kao što su ultrazvuk lica, visoka frekvencija, galvanizacija, biolifting, dermapen i sl.

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA je neinvanzivan tretman (dubinski piling) kojim se, uz pomoć čestica dijamanata koje su postavljene na različitim veličinama dijamantnih nastavaka, uklanja površinski sloj kože i ljušte se odumrle stanice. Na taj način postižemo stvaranje novih stanica i kolagena.

Koristi se u slučajevima kada nastojimo regenerirati kožu, te kod problema s aknama, ožiljcima od akni, borama, smanjuje proširene pore, ožiljke od strija, čisti i hidratizira isušenu kožu. Nakon mikrodermoabrazije odgovarajuće serume umasiravamo u kožu te stavljamo hranjivu masku kako bismo kožu dodatno nahranili.

LED MASKA (OPERA MASKA) s mikrostrujom (fototerapija) koristi svjetlost za regeneraciju kože i olakšava borbu protiv mnogih problema. služi za poboljšanje cirkulacije i prokrvljenost lica te je najveća inovacija u pomlađivanju. Riječ je o najnovijoj LED tehnologiji koja se zasniva na primjeni svjetala raznih valnih duljina koje imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo. 

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

SALON LJEPOTE DIVINA

Budite najbolja verzija sebe – to nam je bila glavna misao vodilja prilikom otvaranja salona. I budite to, prije svega, zbog sebe, a ne zbog drugih. Kada smo zadovoljne i opuštene, tada je i naša okolina mirnija i zadovoljnija. Stoga svakom klijentu pristupamo individualno i djelujemo prema njegovim potrebama i afinitetima.