PodržimoNaše

Super physio fitness program po nevjerojatno dobroj cijeni! 30 tretmana Huber LPG-a i akceracijske platforme za prevenciju i liječenje kralježnice u Body Creatoru u Zagrebu uz 89% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

LPG HUBER - jedinstveni aparat u svijetu koji modificira sastav tijela, topi masne naslage te kreira mišiće čeka na Vas u Body Creatoru u Zagrebu! Amex i Diners na rate!

Ponuda uključuje: Boom za Vertebro Fitness program Huber LPG i akceracijska Platforma za prevenciju i liječenje kralježnice, sveukupno 30 tretmana za 999 kn umjesto 9000 kn.

LPG HUBER

Jedinstveni je aparat u svijetu koji zahvaljujući svojoj oscilirajućoj platformi i posebno dizajniranim i programiranim vježbama povezuje cardio trening, stretching i  vježbe snage uz to poseban naglasak daje na vježbanje kralježnice. Na LPG Huberu je moguće vježbati inače nedostupne mišiće koji obavijaju naše kralješke te pomažu kralježnici nositi svoj teret pa se ovaj način vježbanja zato i zove Vertebro fitness, a odlična je metoda prevencije i liječenja kralježnice za sve dobne skupine.

Nakon samo 3 minute tijelo dolazi u zonu intenzivnog treninga koji osim treninga kralježnice ima i efekt  topljenja masnih naslaga i mršavljenja što dodatno pomaže kralježnici, jer smanjenje težine za 1 kg odgovara smanjenju pritiska na kralježnicu od 7 kg. Budući da u jednom treningu ujedinjuje cardio trening, istezanje, pilates, tonificiranje mišića, i vertebro fitness vježbe posture njegovom upotrebom moguće je postići vidljive rezultate kao što su: mršavljenje, zatezanje, tonificiranje, jačanje posture leđa i vrata, ravnanje trbuha, zatezanje bokova i oblikovanje nogu.
Huber zapravo predstavlja istovremeno fizički,  mentalni i tehnički trening u jednom. Ovo je jedinstveni aparat u svijetu koji modificira sastav tijela, topi masne naslage te kreira mišiće.

Antropometrijske varijable pokazuju smanjenje postotka tjelesne masti čak  za 10%  i povećanje težine nemasnog tkiva (kojeg najvećim dijelom čine mišići) za 2 kg uz smanjenje opsega struka za 3.1 cm u 24 treninga. Ako znamo da je mišićna masa zaslužna za ubrzanje metabolizma i veću potrošnju kalorija, a smanjenje obujma struka direktno utječe na smanjenje opasnosti od srčanih i krvožilnih bolesti, onda je doprinos Hubera na mršavljenje vrlo učinkovit. Odlične rezultate Huber ima i u prevenciji i liječenju osteoporoze kao i u fizikalnoj terapiji. 

Više o aparatu pogledajte ovdje

AKCELERACIJSKA - VIBRACIONA PLATFORMA –   Vertebro fitness program uključuje i vježbanje na fit vibe medicinskoj  vibracionoj platformi po power plate metodi. Radi se o osobnom personaliziranom treningu svih mišićnih skupina koji intenzivno podiže mišićnu strukturu i oblikuje tijelo.