Zimski odmor u Termama Ptuj - 3 dana/2 noćenja u mobilnim kućicama na bazi polupansiona za 2, 3 ili 4 osobe, uživanje u bazenima i saunama Termalnog parka 2x dnevno...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Terme Ptuj nude opuštanje po uzoru na starorimski hedonizam... Uživajte u odličnim wellness uslugama, velikom vodenom parku te brojnim mogućnostima aktivnog odmora! Kupon se može iskoristiti od 07.02. do 31.03.2023.

Mobilne kućice sve su popularniji oblik kampiranja, posebno među obiteljima. One omogućuju kontakt s prirodom i slobodu kao kod boravka u šatoru, ali i raskoš apartmana i manju izloženost vremenskim prilikama. U kampu su 24 mobilne kućice namijenjene za najviše četiri osobe.

U ponudi uključeni i posteljina, završno čišćenje, besplatan internet te besplatan parking odmah pored kućice!

Svaka kućica ima 2 odvojene spavaće sobe, opremljenu kuhinju, kupaonicu s tušem i WC-om, TV, klimu, terasu te posteljinu i ručnike.

Prigrlite svoju hedonističku stranu i uronite u raskoš ptujskih termalnih izvora. Topla prirodna termomineralna voda u trenutku će vas rasteretiti od svakodnevnih briga te vam vratiti zdravlje i dobro osjećanje. Već nakon kratkog kupanja vaše će misli biti harmoničnije, a zbog iznimne snage vode kretanje će vam biti olakšano.

Izvori u Termama Ptuj iz dubine od 1100 m donose blagotvornu prirodnu termalnu vodu s temperaturom od 56 ⁰C. Topla termalna voda blaga je po svojem sastavu, ali krepka kad je riječ o revitalizaciji organizma. A posebno povoljno utječe na otklanjanje tegoba lokomotornog sustava. Uz nju, a ponajprije zbog nje, u Termama Ptuj razvili smo mnoge zdravstvene i wellness programe koji se usredotočuju upravo na olakšavanje tegoba lokomotornog sustava.

PTUJ je najstariji slovenski grad koji leži između vinorodnim Slovenskih Gorica i Haloza. Grad je najveći procvat doživio u rimsko doba. Danas je Ptuj poznat kao najčuveniji slovenski karnevalski grad. Veći dio središta grada je spomenička baština.