[SLOVENIJA] Wellness i skijanje kao savršeni spoj za zimski odmor - Hotel Silvester 3* nadomak skijališta Krvavec poziva Vas na 3 dana/2 noćenja sa ulazom u wellness za 2 osobe...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Silvester 3* nalazi se u mjestu Vopovlje, samo 15 minuta od skijališta Krvavec i 20 minuta vožnje do centra Ljubljane. Kupon vrijedi do 31.05.2023.

Hotel Silvester smješten je na izvrsnoj lokaciji, prepun prekrasnih pješačkih staza, biciklističkih staza i izleta. Smješten je u neposrednoj blizini Alpa. Automobilom za nekoliko minuta možete doći do planina, odakle se pruža prekrasan pogled, okolica prepuna slapova, špilja, šuma, a zimi tu je i omiljeni skijaški centar.

Hotel Silvester udaljen je 2 km od zračne luke Ljubljana. Centar Ljubljane udaljen je samo 20 minuta vožnje, a skijalište Krvavec samo 15 minuta vožnje. Postoje i dobre autobusne veze. Krvavec nudi 30 km uređenih skijaških staza na nadmorskoj visini od 1450–1971 m. Ova nadmorska visina pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom i kompaktnom snijegu. Staze su raznolike i prikladne za rekreativne skijaše i natjecatelje.

Ponuda uključuje 1x ulaz tokom boravka u hotelski wellness centar za 2 osobe u trajanju 2h - finska i turska sauna, Kneipp kupke, jacuzzi, piling od sandalovine, sokovi i čajevi, ručnik, ogrtač i papuče!

Sobe u hotelu su svijetle i moderne. Tradicionalna hrana kuha se u kuhinji, a u restoran vlada obiteljska atmosfera. Dobrodošle su manje i veće skupine gostiju. Noći su i ljeti prilično hladne, tako da je san ugodan, a ujutro ćete nakon doručka imati dovoljno energije za istraživanje ove prekrasne okolice. Izleti, skijanje, ribolov i najam bicikla neke su od mogućih aktivnosti.

Hotel vodi obitelj Silvester koja želi da se i Vi osjećate dijelom obitelji i kao kod kuće!

Skijalište Krvavec ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450 m do 1,971 m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Velika atrakcija na skijalištu je Eskimsko selo.